View Single Post
  #2 (permalink)  
Old November 30th, 2008, 11:51 PM
Bob Bedell Bob Bedell is offline
Friend of Wrox
 
Join Date: Jun 2003
Location: , , USA.
Posts: 1,093
Thanks: 1
Thanked 12 Times in 11 Posts
Default

Finally found it!! There was no HTTP Handler set up for WCF services, on my insatallation of IIS 7, so:

1. Open a command prompt in Vista with administrative priviledges.

2. Do:

   C:\>cd c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.0\Windows Communication Foundation

   c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.0\Windows Communication Foundation>ServiceModelReg -i

3. Then all your WCF and WAS Http Handlers are installed:

Installing: Machine.config Section Groups and Handlers

Installing: System.Web Build Provider

Installing: System.Web Compilation Assemblies

Installing: HTTP Handlers

Installing: HTTP Modules

Installing: ListenerAdapter node for protocol net.tcp

Installing: Protocol node for protocol net.tcp

Installing: TransportConfiguration node for protocol net.tcp

Installing: ListenerAdapter node for protocol net.pipe

Installing: Protocol node for protocol net.pipe

Installing: TransportConfiguration node for protocol net.pipe

Installing: ListenerAdapter node for protocol net.msmq

Installing: Protocol node for protocol net.msmq

Installing: TransportConfiguration node for protocol net.msmq

Installing: ListenerAdapter node for protocol msmq.formatname

Installing: Protocol node for protocol msmq.formatname

Installing: TransportConfiguration node for protocol msmq.formatname

Installing: HTTP Modules (WAS)

Installing: HTTP Handlers (WAS)


Good to go!

Bob