Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > Microsoft Office > Access and Access VBA > Access
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Access Discussion of Microsoft Access database design and programming. See also the forums for Access ASP and Access VBA.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Access section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 26th, 2007, 06:17 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: , , .
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default erratic cursor behavior

I am having the strangest thing when I am using Access 2003 and it started suddenly without me being able to identify why.

When I am writing codes the cursor constantly acts erratic and jumps backwards without me being able separate the words even when I press the spacebar.

If I want to type the code

If Me.FirstName = "Tony" Then...

When I type the letter T the cursor jumps behind the T and I end up with the word "onyT". Also after I type the word If and press the spacebar the cursor jumps back and I get IfMe.FirstName with no space after the If. I am unable to separate some words with the spacebar.

I notice that when writing codes and this erratic cursor occurs the font color change to red the same color I get when adding comments to my codes. Sometimes I press the tab key the cursor moves to the right then jumps back to where I started.
This happens on my laptop using WindowsXP AND on my desktop using Vista. My application is Access 2003.

I import my DB into a new one and it still happens. I have all the latest updates and up to date virus and spyware protection but this still happens on BOTH computers.

It is slowing me down big time. I really hope someone can help me on this since I have a project to complete. Thanks for any suggestions

Tim




Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 26th, 2007, 04:36 PM
Friend of Wrox
Points: 4,007, Level: 26
Points: 4,007, Level: 26 Points: 4,007, Level: 26 Points: 4,007, Level: 26
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lansing, Michigan, USA.
Posts: 1,151
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Send a message via ICQ to SerranoG Send a message via AIM to SerranoG
Default

Welcome to P2P. First, I am wondering if your mouse is behaving that way only in Access' VBA editor or if it's doing that, say, inside a Word document while editing. Also, is your mouse driver up to date?


Greg Serrano
Michigan Dept. of Environmental Quality, Air Quality Division
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 26th, 2007, 04:37 PM
Friend of Wrox
Points: 4,007, Level: 26
Points: 4,007, Level: 26 Points: 4,007, Level: 26 Points: 4,007, Level: 26
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lansing, Michigan, USA.
Posts: 1,151
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Send a message via ICQ to SerranoG Send a message via AIM to SerranoG
Default

Oh, next question is, is your keyboard driver up to date as well?

Greg Serrano
Michigan Dept. of Environmental Quality, Air Quality Division
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 26th, 2007, 06:54 PM
Authorized User
 
Join Date: May 2007
Location: , , .
Posts: 85
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i posted on this earlier and no-one seemed to have an answer.

I've found it happens in particular modules rather than in everyone, however once its triggered it doesn't go away.

even if i used notepad to clear all the formatting and redesigned the modules and forms it re-appeared.

Nor did it matter what pc i was using it on, in my case it was 5 different ones

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 27th, 2007, 06:30 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: , , .
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the response... the mouse behaves this way only in Access VBA editor and in no other application. It also happens on my two desktop and laptop.

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Magnetic Cursor - Target Area Cursor? gcarcass .NET Framework 2.0 1 May 5th, 2008 07:20 AM
AJAX Webservice behavior Sopi.Dohl Ajax 1 September 19th, 2006 06:06 AM
Tomcat 5 and Axis: erratic behavior rushman BOOK: Professional Apache Tomcat 1 June 8th, 2006 04:33 AM
Tomcat 5 and Axis: erratic behavior rushman Apache Tomcat 0 April 27th, 2005 09:35 AM
Mysterious FileSysObj Behavior mdoleman Access VBA 1 April 26th, 2005 04:55 PM



All times are GMT -4. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.