p2p.wrox.com Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.


  Return to Index  

beginning_php thread: webeditor.php not working


Message #1 by "Michael DeVicariis" <webtemp@u...> on Thu, 1 Feb 2001 18:35:33 -0000
I extracted the code files from the website and am trying to get

webeditor.php to work.  I keep getting the following error:



Fatal error: Cannot redeclare html_header() in Unknown on line 9



I didn't change any code so the program should work as-is.  Any ideas?

Message #2 by "Aaron Huber" <aj.huber@h...> on Thu, 1 Feb 2001 11:57:25 -0800
The reason its not working is because you DIDNT change any code.  Your

webeditor.php starts off like  'include "./common.inc"', right okay, but

then all of the include files u are using (three of them I think) also start

by including the same include file (hence the REDECLARE).  you must make

sure a certain function, be it in your main code or include files is

included only once by your program.  Heres what u need 2 do.  Strip all

include and switch statements from your include files (;ole it say in the

book).  then it should work (maybe....hopefully..... ;)    ). l8r





----- Original Message -----

From: "Michael DeVicariis" <webtemp@u...>

To: "beginning php" <beginning_php@p...>

Sent: Thursday, February 01, 2001 10:35 AM

Subject: [beginning_php] webeditor.php not working





> I extracted the code files from the website and am trying to get

> webeditor.php to work.  I keep getting the following error:

>

> Fatal error: Cannot redeclare html_header() in Unknown on line 9

>

> I didn't change any code so the program should work as-is.  Any ideas?

>

> ---






  Return to Index