Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Biztalk
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Biztalk General discussion about Biztalk server.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Biztalk section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developersí questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 30th, 2005, 07:51 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: , , .
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Configuration Problem


We have my server machine with windows 2003 server and BTS 2004 with sql server 2000 installed on it. I had an orchestration runnig fine on this server for quite sometime before the Logon user and password to this server were changed. Since the user was changed my Enterprise SSO service would not start. After changing the password and id for the service I started it. But then I got an error for my receive location "Could not retrieve transport type data for Receive Location <Location name> from config store. Access is denied". Then I added the new user to the SSO administrators group. After doing this the error for receive location comes up as "Could not retrieve transport type data for Receive Location <Location Name> from config store. Primary SSO server <Server Name> failed. No secrets were found in ther registry of the master secret server. User the Configuration tools to generate a master secret." Is there a way out to get back the created received locations for the current user? Any help would be appreciated.. Thanks in advance..
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 12th, 2005, 01:14 PM
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: , , USA.
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem. I even tried adding myself to every SQL server group possible on every BT database in there. It didn't help.
Finally, I added myself to the BizTalk Server Administrators group (Local Users and Groups / Active Directory). That did it.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 16th, 2005, 12:02 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: , , Australia.
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi there

I don't know if this is of any help to you but I've just run into the same problem and found that if I restored the master secret key to the SSO database, I was able to successfully start my orchestrations using the existing configuration. Go to http://msdn.microsoft.com/library/de...l_sso_dvsq.asp for information on how to do this.

Cheers
Daniel Janscak
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 22nd, 2005, 10:39 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: , , .
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm not sure if it's all right from security point of view.
But for me adding myself to SSO administrators group fixed this problem.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Configuration Module Amateur BOOK: ASP.NET 2.0 Website Programming Problem Design Solution ISBN: 978-0-7645-8464-0 7 November 29th, 2006 11:26 AM
Configuration Problem r_taduri ASP.NET 2.0 Basics 1 September 25th, 2006 07:12 AM
asp.net 2.0 configuration problem becky ASP.NET 2.0 Basics 2 September 15th, 2006 06:35 AM
Configuration problem (Java Servlets) aramideabe Apache Tomcat 3 April 17th, 2005 06:44 AM
IIS configuration problem barun55 General .NET 5 May 25th, 2004 03:59 PM



All times are GMT -4. The time now is 08:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.