Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: ASP.NET 2.0 Website Programming Problem Design Solution ISBN: 978-0-7645-8464-0
This is the forum to discuss the Wrox book ASP.NET 2.0 Website Programming: Problem - Design - Solution by Marco Bellinaso; ISBN: 9780764584640
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: ASP.NET 2.0 Website Programming Problem Design Solution ISBN: 978-0-7645-8464-0 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developersí questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 16th, 2009, 12:29 PM
Authorized User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Scottsdale, AZ, USA.
Posts: 23
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Odd new webpart problem out of the blue.

Suddenly my Articles webpart doesn't show up. If i login is as admin, the title bar is there under edit/design but no content. The show/browse articles sections all work. all of the articles show up etc. Just this annoying webpart. once i got it back by deleting it under admin mode, then adding it back. now that doesn't work. I haven't changed anything code wise in this area. The only new things is I am trying to deploy to live server. That is a whole other thread i'll start later. Just wondering if anyone has had similar issues.
  #2 (permalink)  
Old January 17th, 2009, 02:40 PM
Lee Dumond's Avatar
Wrox Author
Points: 4,942, Level: 29
Points: 4,942, Level: 29 Points: 4,942, Level: 29 Points: 4,942, Level: 29
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jan 2008
Location: Decatur, IL, USA.
Posts: 923
Thanks: 12
Thanked 166 Times in 162 Posts
Default

Can you post your GetArticlesRss.aspx code?
__________________
Visit my blog at http://leedumond.com
Follow me on Twitter: http://twitter.com/LeeDumond

Code:
if (this.PostHelpedYou)
{
   ClickThanksButton(); 
}
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with webPart rrsparihar ASP.NET 2.0 Basics 1 October 5th, 2006 07:21 AM
Problem with WebPart rrsparihar Visual Studio 2005 0 October 3rd, 2006 09:41 AM
Modeless Userform, without blue border or "x" maxpotters Excel VBA 1 March 25th, 2005 05:17 AM
Odd PHP Session Problem moajosh Beginning PHP 2 February 24th, 2005 02:15 PM
Odd problem with ADO CreateParameter Imar Pro VB Databases 7 January 13th, 2005 08:59 AM



All times are GMT -4. The time now is 06:46 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.