Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > SharePoint > SharePoint 2010 > BOOK: Beginning SharePoint 2010 Development
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: Beginning SharePoint 2010 Development
This is the forum to discuss the Wrox book Beginning SharePoint 2010 Development by Steve Fox; ISBN: 978-0-470-58463-7
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: Beginning SharePoint 2010 Development section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developersí questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 26th, 2012, 06:38 PM
Registered User
Points: 5, Level: 1
Points: 5, Level: 1 Points: 5, Level: 1 Points: 5, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Workflow returning blank page

Hello,
I am fairly new to sharepoint 2010. I am trying to implement an approval workflow to a document library and for some reason I am unable to get to the second page of the workflow setup after I select the "Approval - Sharepoint 2010" and clink next I am directed to a blank page. I am using chrome. We also have an outside IT company that straight up told me they have no experience with Sharepoint deployment.

Is this something I can resolve? I have "full control" permissions, but like I said our server admin is our IT company.


If its not an error on my end, what does our IT need to do to fix the problem?

Thanks,

Pirooz
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 27th, 2012, 07:05 AM
Registered User
Points: 27, Level: 1
Points: 27, Level: 1 Points: 27, Level: 1 Points: 27, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What chapter are you on?
btw, chrome don't work very well with SharePoint 2010.
Use IE.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old August 24th, 2012, 09:25 AM
Registered User
Points: 3, Level: 1
Points: 3, Level: 1 Points: 3, Level: 1 Points: 3, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Workflow returning blank page - Me TOO!

Pirooz...

I am having the exact same problem, but I am using IE. Please post if you receive an answer!

klink
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
charpter 16 KB Article Review & Approve workflow can't be found when create workflow basten BOOK: Professional Alfresco: Practical Solutions for Enterprise Content Management 0 July 14th, 2011 10:32 PM
PDF giving first page as blank if page count > 1 using xsl:fo srmxslca XSLT 14 May 5th, 2011 05:01 AM
Crystal reports (v8.5) returning blank fields rainman_matthew Crystal Reports 0 December 6th, 2005 10:55 AM
why blank page? gilgalbiblewheel Classic ASP Databases 6 December 31st, 2004 08:30 PM



All times are GMT -4. The time now is 05:39 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.