Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > Java > Other Java > BOOK: Professional Oracle WebLogic Server
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: Professional Oracle WebLogic Server
This is the forum to discuss the Wrox book Professional Oracle WebLogic Server by Robert Patrick, Gregory Nyberg, Philip Aston with Josh Bregman, Paul Done; ISBN: 978-0-470-48430-2
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: Professional Oracle WebLogic Server section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developersí questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 25th, 2011, 08:42 AM
mdu mdu is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem. I have successfully deployed bigrez to a WLS 10.3.2, but I get the same class problem with Tiles when deploying to WLS 10.3.3.

I don't want to create a fresh domain, since I am testing this app in a broader environment. So my domain is already there. Any solution hints?

Last edited by mdu; March 25th, 2011 at 08:47 AM.
  #12 (permalink)  
Old June 2nd, 2011, 04:59 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Phil,

Sorry for my very late reply. I had some other priorities last months but I'm still curious why the demo app throws the error and I hope you will still help me with it.

Unfortunately it is not possible to test it in another domain.
Furthermore I forgot to mention that I also installed the OSB on the adminserver and SOA suite in the same domain but deployed on another managed server.
Maybe the problem is caused by different classpath of classloader order?

You can find the build at this dropbox link: http://dl.dropbox.com/u/582156/wrox-...x-wls-demo.zip
I also included my setDomainEnv and setSOADomainEnv scripts in the zip file.

regards,

David
  #13 (permalink)  
Old June 3rd, 2011, 05:15 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Phil,

I created a new domain on my laptop. The bigrez sample app now deploys succesfully. So i guess installation of OSB on the admin server must be the reason bigrez failed to deploy.

Anyway, thanks for your time looking at this problem.

regards,

David
  #14 (permalink)  
Old November 26th, 2011, 06:09 PM
Registered User
Points: 12, Level: 1
Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wls 10.3.4 error

Execute() in the py script fails looking for a JDBC file.

Posted images here:

https://snt137.mail.live.com/default...0A3127C7%21419

Thanks for your help.

Ken
  #15 (permalink)  
Old November 27th, 2011, 07:43 AM
Authorized User
Points: 42, Level: 1
Points: 42, Level: 1 Points: 42, Level: 1 Points: 42, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ken, I don't have a windows live account. Can you post the error somewhere public?
  #16 (permalink)  
Old November 27th, 2011, 08:51 AM
Registered User
Points: 36, Level: 1
Points: 36, Level: 1 Points: 36, Level: 1 Points: 36, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Phil, I have forwarded it to you...
The Following User Says Thank You to rhpatrick For This Useful Post:
kenwen (November 27th, 2011)
  #17 (permalink)  
Old November 27th, 2011, 11:33 AM
Registered User
Points: 12, Level: 1
Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wls 10.3.4 error

I think it may be a win2008 server permissions problem, even though I am using the admin account to deploy. I rebuilt the environment/app on win2003 server and the error went away. Some tests fail, but am happy the app deployed and works. Thanks for taking a look at the previous post so quickly.
  #18 (permalink)  
Old November 27th, 2011, 11:35 AM
Authorized User
Points: 42, Level: 1
Points: 42, Level: 1 Points: 42, Level: 1 Points: 42, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was just about to suggest checking disk space and file permissions :-)
  #19 (permalink)  
Old November 27th, 2011, 12:22 PM
Registered User
Points: 12, Level: 1
Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wls 10.3.4 error on win2008

I changed security on the C drive so "Everyone" had full control. The same error continues to happen. I am a security novice so am wondering what I may have missed. Thanks
  #20 (permalink)  
Old November 27th, 2011, 02:09 PM
Authorized User
Points: 42, Level: 1
Points: 42, Level: 1 Points: 42, Level: 1 Points: 42, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'd check that the security permission has been inherited correctly by the folder mentioned in the error message.
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Building an Excel like Application yuenli C# 2005 1 June 22nd, 2007 12:57 PM
Building web application using NANT ydevesh NAnt 0 November 17th, 2006 09:30 AM
Book Sample "GeneratedDataGridView" relloz Pro Visual Basic 2005 1 February 3rd, 2006 03:09 AM
codes about this book: Building An ASP.NET Intrane john.shu General .NET 2 November 28th, 2005 09:51 AM
Building School Library Application??? mythinky .NET Web Services 1 March 1st, 2004 06:40 PM



All times are GMT -4. The time now is 10:08 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.