Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Crystal Reports
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Crystal Reports General discussion about Crystal Reports. For discussions specific to the book Professional Crystal Reports for VS.NET, please see the book discussion forum for that book.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Crystal Reports section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developersí questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 6th, 2005, 03:17 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Crystal not showing data

We recently migrated from Crystal 9 to 11 and now some of our reports work and others don't. Usually the report viewer works and the report is showing but the data is not binding to the report. So we dont't see any data. Any ideas as to why this is? Thanks in advance!!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 6th, 2005, 04:08 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jersey City, NJ, USA.
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to cbeasle1
Default

the first thing I would do is verify my database and check very closely the name of the dataset, datasource or stored Procedure you are using. In short whatever DataSource you are using. YOu might try creating a new connection and pointing to the same datasource. This sux as when you delele the existing connection all you database report fields are deleted also. This means you have to rebuild your reports practically from the ground up.

cbeasle1
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 8th, 2005, 12:12 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I guess I don't understand why it could work for many of the reports and just not work for a couple. There is nothing wrong with the datasourse or the connection. I checked the XSD we use and even replaced the viewer with a new one. Nothing has worked. Does anyone have any more ideas? Thanks
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 8th, 2009, 02:45 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Tgraham,

Im facing the same problem as yours. Wondering you found the solution or caused? Appreciate for any suggestion n guidance.

Regards,
Sharon
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 9th, 2009, 02:46 AM
Authorized User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Everett, WA
Posts: 12
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Can you provide a samle of a working report and a sample of a non functioning report?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem related to Data showing in Crystal reports Neha_er Crystal Reports 0 September 3rd, 2008 08:45 AM
Showing custom tooltip in crystal report skdevre Crystal Reports 0 August 1st, 2007 08:36 AM
Crystal Report toolbars not showing ching0418 ASP.NET 2.0 Basics 2 July 19th, 2006 10:56 PM
tooltips showing on crystal reports viewer ejan Pro VB 6 0 December 21st, 2004 01:47 AM
how to not showing Crystal Report Parameter prompt use4forums BOOK: Professional Crystal Reports for VS.NET 0 April 27th, 2004 07:16 AM



All times are GMT -4. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.