View Single Post
  #6 (permalink)  
Old December 24th, 2007, 12:40 PM
ismailc ismailc is offline
Friend of Wrox
 
Join Date: Jan 2007
Location: durban, Africa, South Africa.
Posts: 115
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

In my previous mail the workaround html is like a replacement for the tooltip 'alt', the entire xslt file + work around is in the previous post.

The part it affects: but it moans about the node:
             <xsl:if test="$nextNode/Tooltip != ''">
                #160;
                <xsl:element name="asp:image">
                    <xsl:attribute name='id'>ttip_<xsl:value-of select='$nextNode/@name' /></xsl:attribute>
                    <xsl:attribute name='runat'>server</xsl:attribute>
                    <xsl:attribute name='imageurl'>images/tooltip.gif</xsl:attribute>
                    <xsl:attribute name='alt'><xsl:value-of select="$nextNode/Tooltip" /></xsl:attribute>
                </xsl:element>


I tried the following (works in html):
adding the script on top:
<style type='text/css' media='all'>
@import 'tooltip/css/global.css';
</style>
<script src='tooltip/js/jquery.js' type='text/javascript'></script>
<script src='tooltip/js/jtip.js' type='text/javascript'></script>

<xsl:if test="Tooltip != ''">
 <xsl:element name="asp:image">
 <xsl:attribute name='id'>one

 </xsl:attribute>


 <a>
  <xsl:attribute name='href'>ajax.htm</xsl:attribute>
  <xsl:attribute name='class'>jTip</xsl:attribute>

   ?</a>



</xsl:element>

</xsl:if>


Please have a look regards,!

Reply With Quote