View Single Post
  #1 (permalink)  
Old September 19th, 2014, 02:18 AM
StarMoon StarMoon is offline
Registered User
Points: 5, Level: 1
Points: 5, Level: 1 Points: 5, Level: 1 Points: 5, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dear All,

I have issues in Url Parameters in SharePoint Integrated Mode (Reporting in SQL Server 2012).

Test Server - Working fine with URL Parameter
1. SharePoint 2010 + SQL Server 2008 R2 Reporting - SharePoint Integration Mode

2. I have 1 PageView Web Part to call a Reports. Eg:- h ttp://myserver_Test/ReportServer/Pages/ReportViewer.aspx?h ttp://myserver_Test/SSRS%20Reports/Report_1.rdl


Production Server - Failed with URL Parameter
1. SharePoint 2010 + SQL Server 2012 Reporting - SharePoint Integration Mode

2. Same a Test Server, I have a PageView Web Part to call a Reports but failed with page not found. Eg:- h ttp://myserver_Production/ReportServer/Pages/ReportViewer.aspx?h ttp://myserver_Production/SSRS%20Reports/Report_1.rdl



I have check the Reporting folder (C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Web Server Extensions\15\WebServices\Reporting) and can't found any web page as ReportViewer.aspx.

I'm able to user the HTML Viewer in SharePoint Integrated Mode with the Reporting is SQL Server 2008 R2.

http://techpunch.wordpress.com/2008/...tegrated-mode/



I know there is possible to call a report with RSViewerPage, but my users are not happen with the UI of default SharePoint reports display (RSViewerPage).

http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...bba4(v=sql.110)


Appreaciate you help.

Thanks

Last edited by StarMoon; September 19th, 2014 at 02:26 AM..
Reply With Quote