View Single Post
  #1 (permalink)  
Old January 20th, 2007, 09:14 PM
redthor redthor is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Chapter 1, First App, No, it's not working

Hi there,
Just opened the book.
Followed the steps, ran webrick and browsed to the /app/greeting URL and webrick threw:

#<ArgumentError: Anonymous modules have no name to be referenced by>
["/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:405:in `to_constant_name'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:215:in `qualified_name_for'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:477:in `const_missing'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.1/lib/dispatcher.rb:117:in `reset_after_dispatch'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.1/lib/dispatcher.rb:51:in `dispatch'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.1/lib/webrick_server.rb:113:in `handle_dispatch'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.1/lib/webrick_server.rb:79:in `service'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in `service'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in `run'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:in `start_thread'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in `start'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in `start_thread'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in `start'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `each'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `start'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in `start'", "/usr/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in `start'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.1/lib/webrick_server.rb:63:in `dispatch'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.1/lib/commands/servers/webrick.rb:59", "/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `gem_original_require'", "/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `require'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `new_constants_in'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `require'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.1/lib/commands/server.rb:39", "/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `gem_original_require'", "/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `require'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `new_constants_in'", "/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `require'", "script/server:3"]
[2007-01-21 10:56:26] ERROR `/app/greeting' not found.
203.51.183.13 - - [21/Jan/2007:10:56:25 EST] "GET /app/greeting HTTP/1.1" 404 292

I'm obviously a complete noooob so I'm not sure where to start (obviously I've done some googling...).

Thanks muchly for your help!
r