View Single Post
 
Old March 9th, 2004, 10:16 PM
msrnivas msrnivas is offline
Friend of Wrox
 
Join Date: Sep 2003
Location: , , .
Posts: 101
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for response.

Actually my process is taking 30 sec and its displaying blank screen.When i saw view source of processing screen i can see the label and message also in view source.

<span id="lbl" style="font-weight:bold;"> Please wait Process will take few minutes to complete</span>

When i comment
RegisterStartupScript("process", sStartProcess)
line its showing
'Please wait Process will take few minutes to complete'
but not doing the process.Your given example you are using lunch button also(using total 3 buttons) but i am using 2 buttons only one is user click one other is hidden one.
Can you pl see my below code and suggest me if anything wrong. thanks.

aspx code:

<tr><td>&nbsp;<asp:label id="lbl" runat="server" Font-Bold="True" </asp:label></td></tr>
<asp:button runat="server" id="cmdProcess" style="display:none;" />

.vb code

 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

        Dim sStartProcess As String
        lbl.Text = " Expenses are being allocated. Please wait Process will take few minutes to complete"
        sStartProcess = String.Format("<script language=""JavaScript"">document.getElementById("" {0}"").click();</script>", cmdProcess.ClientID)
        RegisterStartupScript("process", sStartProcess)

    End Sub

Private Sub cmdProcess_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdProcess.Click

my long code

end sub