p2p.wrox.com Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.


  Return to Index  

beginning_php thread: can't get graphics to work with FOXSERV/PHP4


Message #1 by "Prima Heva-Witharane" <primaamorhw@n...> on Sun, 10 Feb 2002 10:15:08
Hi all,



       I'm having trouble using graphics with PHP.  I have downloaded and

installed FOXSERV 2.0 onto my WINDOWS95 computer; it works well but when I

tried to edit my php.ini file, by uncommenting the php_gd.dll externsion,

so that the graphics formats would be supported and then restarted the

APACHE WEBSERVER it reported an error message saying that it could not load

php_gd.dll.   



How do I fix this? Do I have to copy all of the .dll files to my

WINDOWS\SYSTEM directory even though I am using FOXSERV?



Cheers for any help,



Prima.
Message #2 by "Richard Burbage" <richard@e...> on Sun, 10 Feb 2002 11:35:52 -0000
I dont really know about foxserv, but have you tried putting the .dll's in

the same directory as the PHP.exe file instead of windows/system, I dont

know if this is relevant or not as I am probably more of a novice than you ,

but I thought I would throw it at you anyway, as I know you can with other

servers.



Good luck Richard Burbage.





----- Original Message -----

From: "Prima Heva-Witharane" <primaamorhw@n...>

To: "beginning php" <beginning_php@p...>

Sent: Sunday, February 10, 2002 10:15 AM

Subject: [beginning_php] can't get graphics to work with FOXSERV/PHP4





> Hi all,

>

>        I'm having trouble using graphics with PHP.  I have downloaded and

> installed FOXSERV 2.0 onto my WINDOWS95 computer; it works well but when I

> tried to edit my php.ini file, by uncommenting the php_gd.dll externsion,

> so that the graphics formats would be supported and then restarted the

> APACHE WEBSERVER it reported an error message saying that it could not

load

> php_gd.dll.

>

> How do I fix this? Do I have to copy all of the .dll files to my

> WINDOWS\SYSTEM directory even though I am using FOXSERV?

>

> Cheers for any help,

>

> Prima.




$subst('Email.Unsub').

>




  Return to Index