p2p.wrox.com Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.


  Return to Index  

crystal_reports thread: (No Subject)


Message #1 by "Yama Kamyar" <y.kamyar@e...> on Thu, 20 Dec 2001 14:37:43 -0800
Hi everyone,



Anyone using Crystal Report over with their ASP/JSP web application?



How do you do it?



I have been having a problem. Once the report gets loaded all my saved sessions gets deleted.



This means that since on every page I make sure that a session exist such as in:



if Session("ID") <> "" then response.redirect("expired.htm")



after the report loads on client machine all my sessions gets deleted! What am I not doing? I don't invoke anything. I call:



http://myserver/myreport/crfile.asp?receipt=abc.rpt&id=123



 -----------------------------------------------------

<HTML>

<head>

<title>Wire Receipt: <%=request.querystring("id") %></title>

</head>

<BODY BGCOLOR=C6C6C6 topmargin=0 leftmargin=0>

<OBJECT ID="CRViewer"

    CLASSID="CLSID:C4847596-972C-11D0-9567-00A0C9273C2A"

    WIDTH=100% HEIGHT=99%

    CODEBASE="/viewer/activeXViewer/activexviewer.cab#Version=8,5,0,217">

<PARAM NAME="EnableDrillDown" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableExportButton" VALUE=1>

<PARAM NAME="DisplayGroupTree" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableGroupTree" VALUE=0>

<PARAM NAME="EnableAnimationControl" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnablePrintButton" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableRefreshButton" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableSearchControl" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableZoomControl" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableSearchExpertButton" VALUE=0>

<PARAM NAME="EnableSelectExpertButton" VALUE=0>

</OBJECT>

<SCRIPT LANGUAGE="VBScript">

<!--



Sub window_onLoad()

	Page_Initialize()		

End Sub



Sub Page_Initialize

    On Error Resume Next

    Dim webBroker

    Set webBroker = CreateObject("WebReportBroker.WebReportBroker")

    Dim webSource0

    Set webSource0 = CreateObject("WebReportSource.WebReportSource")

    webSource0.ReportSource = webBroker

    webSource0.URL = "../Report/<%=request.querystring("receipt") %>"

    webSource0.AddParameter "password0", "secret"

    webSource0.AddParameter "PROMPT0",  "<%=request.querystring("id") %>"

    webSource0.AddParameter "user0", "secret"

    CRViewer.ReportSource = webSource0

    CRViewer.ViewReport		

End Sub

-->

</SCRIPT>    

</body>

</html>

 -----------------------------------------------------



So as soon as this page has finished loading all my sessions gets deleted.



I use win2000 Advanced server and MSSQL 2000 Server.



 -----------------------------------------------------



I also tried to call the report directly as a link this way:



http://myserver/Report/abc.rpt?init=actx&user0=secret&password0=secret&PROMPT0=123



 -----------------------------------------------------



The result results in the same as above as soon as the report finishes loading all my session variable are lost.



Can anyone help me?



Yama Kamyar

Sr. Software Engineer





Join 18 million Eudora users by signing up for a free Eudora Web-Mail account at http://www.eudoramail.com

Message #2 by Mike Thomason <mthomason@h...> on Thu, 20 Dec 2001 16:28:47 -0600
If you haven't already done so, you should check out the sample .asp pages

Crystal has available for download. 



 -----Original Message-----

From: 	Yama Kamyar [mailto:y.kamyar@e...] 

Sent:	Thursday, December 20, 2001 4:38 PM

To:	crystal_reports

Subject:	[crystal_reports] (No Subject)



Hi everyone,



Anyone using Crystal Report over with their ASP/JSP web application?



How do you do it?



I have been having a problem. Once the report gets loaded all my saved

sessions gets deleted.



This means that since on every page I make sure that a session exist such as

in:



if Session("ID") <> "" then response.redirect("expired.htm")



after the report loads on client machine all my sessions gets deleted! What

am I not doing? I don't invoke anything. I call:



http://myserver/myreport/crfile.asp?receipt=abc.rpt&id=123



 -----------------------------------------------------

<HTML>

<head>

<title>Wire Receipt: <%=request.querystring("id") %></title>

</head>

<BODY BGCOLOR=C6C6C6 topmargin=0 leftmargin=0>

<OBJECT ID="CRViewer"

    CLASSID="CLSID:C4847596-972C-11D0-9567-00A0C9273C2A"

    WIDTH=100% HEIGHT=99%

    CODEBASE="/viewer/activeXViewer/activexviewer.cab#Version=8,5,0,217">

<PARAM NAME="EnableDrillDown" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableExportButton" VALUE=1>

<PARAM NAME="DisplayGroupTree" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableGroupTree" VALUE=0>

<PARAM NAME="EnableAnimationControl" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnablePrintButton" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableRefreshButton" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableSearchControl" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableZoomControl" VALUE=1>

<PARAM NAME="EnableSearchExpertButton" VALUE=0>

<PARAM NAME="EnableSelectExpertButton" VALUE=0>

</OBJECT>

<SCRIPT LANGUAGE="VBScript">

<!--



Sub window_onLoad()

	Page_Initialize()		

End Sub



Sub Page_Initialize

    On Error Resume Next

    Dim webBroker

    Set webBroker = CreateObject("WebReportBroker.WebReportBroker")

    Dim webSource0

    Set webSource0 = CreateObject("WebReportSource.WebReportSource")

    webSource0.ReportSource = webBroker

    webSource0.URL = "../Report/<%=request.querystring("receipt") %>"

    webSource0.AddParameter "password0", "secret"

    webSource0.AddParameter "PROMPT0",  "<%=request.querystring("id") %>"

    webSource0.AddParameter "user0", "secret"

    CRViewer.ReportSource = webSource0

    CRViewer.ViewReport		

End Sub

-->

</SCRIPT>    

</body>

</html>

 -----------------------------------------------------



So as soon as this page has finished loading all my sessions gets deleted.



I use win2000 Advanced server and MSSQL 2000 Server.



 -----------------------------------------------------



I also tried to call the report directly as a link this way:



http://myserver/Report/abc.rpt?init=actx&user0=secret&password0=secret&PROMP

T0=123



 -----------------------------------------------------



The result results in the same as above as soon as the report finishes

loading all my session variable are lost.



Can anyone help me?



Yama Kamyar

Sr. Software Engineer





Join 18 million Eudora users by signing up for a free Eudora Web-Mail

account at http://www.eudoramail.com






$subst('Email.Unsub').

Message #3 by "Yama Kamyar" <y.kamyar@e...> on Thu, 20 Dec 2001 14:53:27 -0800
You mean the simpleparameterfield.asp and all of its associated .asp? Well yes but that creates a
problem. The problem is that it creates temp files of the size of my report in the TEMP folder of my web server.



 

--



On Thu, 20 Dec 2001 16:28:47   Mike Thomason wrote:

>If you haven't already done so, you should check out the sample .asp pages

>Crystal has available for download. 

>

> -----Original Message-----

>From: 	Yama Kamyar [mailto:y.kamyar@e...] 

>Sent:	Thursday, December 20, 2001 4:38 PM

>To:	crystal_reports

>Subject:	[crystal_reports] (No Subject)

>

>Hi everyone,

>

>Anyone using Crystal Report over with their ASP/JSP web application?

>

>How do you do it?

>

>I have been having a problem. Once the report gets loaded all my saved

>sessions gets deleted.

>

>This means that since on every page I make sure that a session exist such as

>in:

>

>if Session("ID") <> "" then response.redirect("expired.htm")

>

>after the report loads on client machine all my sessions gets deleted! What

>am I not doing? I don't invoke anything. I call:

>

>http://myserver/myreport/crfile.asp?receipt=abc.rpt&id=123

>

> -----------------------------------------------------

><HTML>

><head>

><title>Wire Receipt: <%=request.querystring("id") %></title>

></head>

><BODY BGCOLOR=C6C6C6 topmargin=0 leftmargin=0>

><OBJECT ID="CRViewer"

>    CLASSID="CLSID:C4847596-972C-11D0-9567-00A0C9273C2A"

>    WIDTH=100% HEIGHT=99%

>    CODEBASE="/viewer/activeXViewer/activexviewer.cab#Version=8,5,0,217">

><PARAM NAME="EnableDrillDown" VALUE=1>

><PARAM NAME="EnableExportButton" VALUE=1>

><PARAM NAME="DisplayGroupTree" VALUE=1>

><PARAM NAME="EnableGroupTree" VALUE=0>

><PARAM NAME="EnableAnimationControl" VALUE=1>

><PARAM NAME="EnablePrintButton" VALUE=1>

><PARAM NAME="EnableRefreshButton" VALUE=1>

><PARAM NAME="EnableSearchControl" VALUE=1>

><PARAM NAME="EnableZoomControl" VALUE=1>

><PARAM NAME="EnableSearchExpertButton" VALUE=0>

><PARAM NAME="EnableSelectExpertButton" VALUE=0>

></OBJECT>

><SCRIPT LANGUAGE="VBScript">

><!--

>

>Sub window_onLoad()

>	Page_Initialize()		

>End Sub

>

>Sub Page_Initialize

>    On Error Resume Next

>    Dim webBroker

>    Set webBroker = CreateObject("WebReportBroker.WebReportBroker")

>    Dim webSource0

>    Set webSource0 = CreateObject("WebReportSource.WebReportSource")

>    webSource0.ReportSource = webBroker

>    webSource0.URL = "../Report/<%=request.querystring("receipt") %>"

>    webSource0.AddParameter "password0", "secret"

>    webSource0.AddParameter "PROMPT0",  "<%=request.querystring("id") %>"

>    webSource0.AddParameter "user0", "secret"

>    CRViewer.ReportSource = webSource0

>    CRViewer.ViewReport		

>End Sub

>-->

></SCRIPT>    

></body>

></html>

> -----------------------------------------------------

>

>So as soon as this page has finished loading all my sessions gets deleted.

>

>I use win2000 Advanced server and MSSQL 2000 Server.

>

> -----------------------------------------------------

>

>I also tried to call the report directly as a link this way:

>

>http://myserver/Report/abc.rpt?init=actx&user0=secret&password0=secret&PROMP

>T0=123

>

> -----------------------------------------------------

>

>The result results in the same as above as soon as the report finishes

>loading all my session variable are lost.

>

>Can anyone help me?

>

>Yama Kamyar

>Sr. Software Engineer

>

>

>Join 18 million Eudora users by signing up for a free Eudora Web-Mail

>account at http://www.eudoramail.com

>




>$subst('Email.Unsub').

>




>





Join 18 million Eudora users by signing up for a free Eudora Web-Mail account at http://www.eudoramail.com


  Return to Index