p2p.wrox.com Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.


  Return to Index  

proasp_codeclinic thread: Messages going directly to badmail folder


Message #1 by "Drew Michael" <drew@t...> on Tue, 19 Jun 2001 09:52:47
I meant a Reply-to or a From address, but if it was left out it would 
not
have worked in the first place.  If it was working and then stopped, 
must be
something to do with server set up.

-----Original Message-----
From: Drew Michael [mailto:drew@t...]
Sent: 19 June 2001 17:55
To: Code Clinic
Subject: [proasp_codeclinic] RE: Messages going directly to badmail
folder


I am not specifying a reply-to address, but I was never specifying one
before. And why would some go through even though there was no reply to 

address, and others not go? Thanks for your help anyway.

   -Drew

> Are you specifying the Reply-to address?  This was happening to me 
when =3D
> I
> left it out
>
> -----Original Message-----
> From: Drew Michael [mailto:drew@t...]
> Sent: 19 June 2001 10:53
> To: Code Clinic
> Subject: [proasp_codeclinic] Messages going directly to badmail 
folder
>
>
> HELP!
>
> I have been using CDONTS to send email messages on our server for =3D
> months,=3D20
> but all of the sudden it stopped working! Messages are no longer sent 
=3D
> from=3D20
> our server. In fact, the messages go directly to the badmail 
folder=3D20
> without ever hitting the queue, drop, or pickup folders. The funny 
=3D
> thing=3D20
> is, sometimes messages do get sent out. It's only like 1 in about 100 
=3D
> or=3D20
> so emails that gets sent. Why would only a few get through? Can 
anyone=3D20
> help? Thank you!
>
>    -Drew
>
________________________________________________________________________

Scottish Enterprise Network
http://www.scottish-enterprise.com


  Return to Index