p2p.wrox.com Forums

p2p.wrox.com Forums (http://p2p.wrox.com/index.php)
-   ASP.NET 2.0 Professional (http://p2p.wrox.com/forumdisplay.php?f=215)
-   -   Get an error when creating new user...??...Urgent (http://p2p.wrox.com/showthread.php?t=49664)

riki_gill October 31st, 2006 11:13 AM

Get an error when creating new user...??...Urgent
 
I am getting the following error when I try to create a new user using Visual developer 2005: I already have admin & the users roles created.

The following message may help in diagnosing the problem: Exception has been thrown by the target of an invocation. at System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast(Objec t target, Object[] arguments, SignatureStruct& sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner) at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, Signature sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner) at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture, Boolean skipVisibilityChecks) at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture) at System.Web.Administration.WebAdminMembershipProvid er.CallWebAdminMembershipProviderHelperMethodOutPa rams(String methodName, Object[] parameters, Type[] paramTypes) at System.Web.Administration.WebAdminMembershipProvid er.CreateUser(String username, String password, String email, String passwordQuestion, String passwordAnswer, Boolean isApproved, Object providerUserKey, MembershipCreateStatus& status) at System.Web.UI.WebControls.CreateUserWizard.Attempt CreateUser() at System.Web.UI.WebControls.CreateUserWizard.OnNextB uttonClick(WizardNavigationEventArgs e) at System.Web.UI.WebControls.Wizard.OnBubbleEvent(Obj ect source, EventArgs e) at System.Web.UI.WebControls.CreateUserWizard.OnBubbl eEvent(Object source, EventArgs e) at System.Web.UI.WebControls.Wizard.WizardChildTable. OnBubbleEvent(Object source, EventArgs args) at System.Web.UI.Control.RaiseBubbleEvent(Object source, EventArgs args) at System.Web.UI.WebControls.Button.OnCommand(Command EventArgs e) at System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEven t(String eventArgument) at System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPo stBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) at System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEve ntHandler sourceControl, String eventArgument) at System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCol lection postData) at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)


I also noticed that in the machine.config file the following:
<configProtectedData defaultProvider="RsaProtectedConfigurationProvider ">

      <providers>

            <add name="RsaProtectedConfigurationProvider"

type="System.Configuration.RsaProtectedConfigurati onProvider,System.Configuration, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"

[u]description</u>="Uses RsaCryptoServiceProvider to encrypt and decrypt"

            [u]keyContainerName</u>="NetFrameworkConfigurationKey"

            [u]cspProviderName</u>=""

            [u]useMachineContainer</u>="true"

            [u]useOAEP</u>="false" />



            <add name="DataProtectionConfigurationProvider"

type="System.Configuration.DpapiProtectedConfigura tionProvider,System.Configuration, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"

description="Uses CryptProtectData and CryptUnProtectData Windows APIs to encrypt and decrypt"

            useMachineProtection="true"

            keyEntropy="" />

      </providers>

</configProtectedData>

All the underlined attributes says not declared.

Note: When we use the login tools the table and database is auto generated for u but I changed it to my database that I created in MS SQL server 2000.

After changing the connection string from default (auto generated), I noticed the line saying attribute not declared.

I have been stuck on this for the last week…So could you help me…thanks…appreciate it!

riki_gill November 7th, 2006 06:47 PM

I am able to create new users and can login, but once I close the browser and open it again I can’t login…get an error (invalid password)…so inorder to login I have to make a new user. Could someone help me with this please…I am running out of time.

Thanks,

Ricky



nitinp November 14th, 2006 09:19 AM

It seems you are using 'CreateUserWizard' control. Have you tried login process with simple textboxes with login button. Again it is using 'CreateUser' method in pasword checking precess? Hope you are not storing userID in session variable before password confirmation.



All times are GMT -4. The time now is 01:25 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.