p2p.wrox.com Forums

p2p.wrox.com Forums (http://p2p.wrox.com/index.php)
-   SharePoint Admin (http://p2p.wrox.com/forumdisplay.php?f=214)
-   -   Sharepoint Search (http://p2p.wrox.com/showthread.php?t=51037)

x_ray December 2nd, 2006 12:33 PM

Sharepoint Search
 
Hi All,

i am running SPS 2003 SP2 on Win 2003 SP1. I have restored a portal, everything went ok but the search. Whatever i enter i have no results.
Now whenever i start a full update to begin crawling the content sources, i receive lot of errors, then the portal stops responding suddenly with the following error:
Service Unavailable.
I checked the event log, and found the following error under the system log:
Event Type: Error
Event Source: W3SVC
Event Category: None
Event ID: 1002
Date: 12/2/2006
Time: 3:52:39 PM
User: N/A
Computer: Server Name
Description:
Application pool 'MSSharePointPortalAppPool' is being automatically disabled due to a series of failures in the process(es) serving that application pool.

Once i do iisreset, the portal is back on. However lately the portal is going down, with the same error and the same error log, but without doing a crawling. I tried several solutions that i found out there (restoring to a different portal, setting the default access account manually, forcing upgrade of SP2,changing the app pool for Local System) but still nothing is working, lot of errors, and no search results.
I need your help badly :(

Thanks in Advance




All times are GMT -4. The time now is 10:14 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.