p2p.wrox.com Forums

p2p.wrox.com Forums (http://p2p.wrox.com/index.php)
-   VB How-To (http://p2p.wrox.com/forumdisplay.php?f=78)
-   -   issue with the tlb file (http://p2p.wrox.com/showthread.php?t=66665)

nambiara March 16th, 2008 06:58 PM

issue with the tlb file
 
i have developed an activeX control in VB6. it references a tlb file. when i package it , i get a message saying cannot find the dependency of tlb file. and once i package it as a cab file and then run it from the client machine the tlb file is not referenced.
how do i solve this ?
nambiara


prabodh_mishra March 18th, 2008 06:36 AM

In "Missing Dependency Information" dialog box select the checkbox for the TLB

Cheers,
Prabodh

Raghavendra_Mudugal April 29th, 2008 07:16 AM

Hello nambiara!

If you are using "Package and Deployment" then, it will create problems even you include the .tlb file in the setup. Due to the client OS is not fixed and might vary. For successful deployment, use VSI 1.1 or higher. In VSI, all you have to refer to the main control and VSI automatically pulls all internal referenced assemblies to which usercontrol is dependend.

Just download the VSI (search on microsoft site, easily found) and start using this.

I have face so many other problems (including yours) while deploying one project and VSI came in it helped in all ways.

Hope this helps.

With Regards,
Raghavendra Mudugal


All times are GMT -4. The time now is 04:00 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.