p2p.wrox.com Forums

p2p.wrox.com Forums (http://p2p.wrox.com/index.php)
-   BOOK: Expert Access 2007 Programming ISBN 978-0-470-17402-9 (http://p2p.wrox.com/forumdisplay.php?f=371)
-   -   Dashboard problem with fonction (http://p2p.wrox.com/showthread.php?t=72816)

Salsaboy60 February 18th, 2009 06:47 PM

Dashboard problem with fonction
 
Hello,

First of all I wanna say how great I find your book. It is really, what I need. One can find really usefull tips in it and the example code is great.

I have a small problem though. I am not a professional programmer, but I am creating a database in our (very small) company, and I was trying to make the dashboards work. I copied your code, created all the tables and forms, everything ok, but whan I try to select a component to fill my frame, a error message turns up.

The highlighted line of code is in the fonction FillDashboard, and the line is :
Code:

frm.Controls(rs("DashboardControl")).SourceObject = rs("ComponentObject")
The error code is 2101 : parameter not valid for this property.

Could someone help me out here and tell me why I have this error message?
Did I forget something?

Many thanks for any comment.

Hans

mruschetti February 20th, 2009 03:15 PM

Quote:

Originally Posted by Salsaboy60 (Post 235118)
Hello,

First of all I wanna say how great I find your book. It is really, what I need. One can find really usefull tips in it and the example code is great.

I have a small problem though. I am not a professional programmer, but I am creating a database in our (very small) company, and I was trying to make the dashboards work. I copied your code, created all the tables and forms, everything ok, but whan I try to select a component to fill my frame, a error message turns up.

The highlighted line of code is in the fonction FillDashboard, and the line is :
Code:

frm.Controls(rs("DashboardControl")).SourceObject = rs("ComponentObject")
The error code is 2101 : parameter not valid for this property.

Could someone help me out here and tell me why I have this error message?
Did I forget something?

Many thanks for any comment.

Hans

Well, maybe you have to set the reference of the DAO recordset in visual Basic, have you set it ??...

Go to Database tools, visual Basic, tools, reference, and check if you have the DAO 3.6 reference check

Salsaboy60 February 21st, 2009 04:31 AM

Yes, the DAO 3.6 is set.

I downloaded the example db from this site, and that Dashboard is running without any problem, so, the problem have to come from something else.
I will try today to rebuild everything and try again.

Thanks for your interest.

Hans


All times are GMT -4. The time now is 04:11 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.