p2p.wrox.com Forums

p2p.wrox.com Forums (http://p2p.wrox.com/index.php)
-   BOOK: Professional XMPP Programming with JavaScript and jQuery (http://p2p.wrox.com/forumdisplay.php?f=542)
-   -   BOSH connection manager (http://p2p.wrox.com/showthread.php?t=80041)

obratu July 6th, 2010 04:24 PM

BOSH connection manager
 
Hi,

Is the connection manager at http://bosh.metajack.im:5280/xmpp-httpbind down? Can anyone use it? By simply accessing the link in a browser i get no response, although a week ago it worked just fine ( presented me with a link to XEP-0045 i think).

Trying the example in Chapter 3 (the hello example) i get the following error in the Error Console of Firefox:
Error: 15, securityError, A security sandbox error occured with the flXHR request.
Source File: http://localhost:8273/scripts/flXHR-...loy/flensed.js
Line: 12.

It worked just fine about a week ago, I haven't changed the source code so my guess is that it's some kind of problem with the connection manager.

Any ideas?

Thanks.

metajack July 6th, 2010 04:32 PM

Sorry about that. Linode just did a machine migration yesterday on that box, and I forgot to restart the service.

It should be back up now.

xmppuser July 20th, 2010 12:48 PM

BOSH connection manager
 
is http://bosh.metajack.im:5280/xmpp-httpbind down ? it was working till last thurday or friday

metajack July 20th, 2010 01:10 PM

It's back up. Sorry about that.

xmppuser July 20th, 2010 06:04 PM

Remote-connection-failed
 
It doesnt connect, below is the request /response

Request

<body rid='1633378233' xmlns='http://jabber.org/protocol/httpbind' to='jabber.org' xml:lang='en' wait='60' hold='1' content='text/xml; charset=utf-8' ver='1.6' xmpp:version='1.0' xmlns:xmpp='urn:xmpp:xbosh'/>


Response

<body xmlns='http://jabber.org/protocol/httpbind' type='terminate' condition='remote-connection-failed'/>

twine July 21st, 2010 11:29 PM

My Hello script is also getting a ConnFailed response.

When I go directly to http://bosh.metajack.im:5280/xmpp-httpbind I can see the page with the XEP-0124 link but when I run the Hello test page on my local server, the connection attempt results in a status of 2. So basically the test just stalls, since it never reaches the "connected" or "disconnected" state.

metajack December 4th, 2010 04:47 PM

Quote:

Originally Posted by twine (Post 260655)
My Hello script is also getting a ConnFailed response.

When I go directly to http://bosh.metajack.im:5280/xmpp-httpbind I can see the page with the XEP-0124 link but when I run the Hello test page on my local server, the connection attempt results in a status of 2. So basically the test just stalls, since it never reaches the "connected" or "disconnected" state.

This is probably a cross-domain issue. What URL are you serving the hello.html page from?

kb1605 January 12th, 2011 09:07 AM

Down again
 
Hi,
it seems like the BOSH-Server: http://bosh.metajack.im:5280/xmpp-httpbind
is down again. [:0]

It woul be realy kind if you could fix this issue since I need the server for testing purpose.

thanks a lot

badinar January 13th, 2011 02:43 PM

The best solution for this problem is to setup your own XMPP server. Its very simple, follow the instructions in the Appendix. It will not take more than 10 mins

metajack January 17th, 2011 01:38 PM

Quote:

Originally Posted by kb1605 (Post 267477)
Hi,
it seems like the BOSH-Server: http://bosh.metajack.im:5280/xmpp-httpbind

As far as I can tell it hasn't been down for quite some time. My guess is that there was a routing issue somewhere that prevented your systems from reaching it?

I just double checked that http://bosh.metajack.im:5280/xmpp-httpbind responds in my browser fine.

Let me know if you continue to have problems and I'll dig into it.


All times are GMT -4. The time now is 02:16 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.