p2p.wrox.com Forums

p2p.wrox.com Forums (http://p2p.wrox.com/index.php)
-   Classic ASP Professional (http://p2p.wrox.com/forumdisplay.php?f=63)
-   -   View Crysta Report using ASP3.0 (http://p2p.wrox.com/showthread.php?t=9277)

shopgirl February 12th, 2004 02:17 AM

View Crysta Report using ASP3.0
 
Hi, I need help pleassseeee to view crystal Report in the WEB using ASP 3.0 i'm using crystal Report 8.5, and i never do this kind of coding in ASP before, so if anyone can help me where i need to start from because i have no clue at all

any kind of help i really appreciate!!! thank's

DaveGerard February 23rd, 2004 03:31 AM

Howdy shopgirl. I am using Crystal 9 to process reports and deliver a PDF to the user. MyCode actually calls the report and then converts a copy of the results to PDF and saves it in a directory, whereby I redirect the user to the PDF. Is that what you're trying to do? However, I'm not sure how to do this in Crystal 8.5. but I have heard it can be done.


shopgirl February 23rd, 2004 10:01 PM

Hi DaveGerard,part of it that's what I want to do...I just not sure about the PDF part, with the code will call the crystal report but the user can't make any changes only view the report. to view crystal report I need to using object insted active X controls...is that right? If you don't mind could you show me some of your code so I know where to start?
thanks

renee_santoscoi May 20th, 2004 12:58 PM

This could be usefullll:

strLink = "http://" + server + "/Report/RPMF4F04.rpt?init=actx&user0=" + user + "&password0=" + password + "&prompt0=" + frmReports.slcName.value + "&prompt1=" + rIdma + "&prompt2=" + rPs

renees

shopgirl June 1st, 2004 09:08 PM

Hi Renees...
thank's for your replay...

how to create the init=actx&
and also If I don't have user and password, is it will be a problem?
For "&prompt1="rIdma+ where do I get this values
Can you explain little bit more pleasee...I'm still confuse..
thank

mega June 2nd, 2004 07:38 AM

Did you read this: http://p2p.wrox.com/topic.asp?TOPIC_ID=3620 ?

 - mega

shopgirl June 3rd, 2004 09:10 PM

Thank's for your replay Mega.

I alredy can Open my Report in the browser, but only one Report. So everytime I want to open different Report I have to change my report name.I want to make dynamic Report List.Renees post some of the code but I need more explanation.

can anybody help me?

thank's


mega June 10th, 2004 04:11 PM

If I understand you right: You want to create a list from a db and show the report that the user select, with the same piece of code?
Just make a db query and translate it into a HTML select list and then make the report name a variable in your script.

 - mega

shopgirl June 13th, 2004 08:41 PM

Hi Mega...

I figure it out how to do it.thank's for your replay


sonisys April 1st, 2006 03:49 AM

Hi.
I want just like what you are doing. I m using ASP 3.0 and crystal report 8.0.5 I want to deliver PDF format of report. Can you help me to export crystal report to PDF using ASP3.0?



Shahzad


All times are GMT -4. The time now is 08:10 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.