p2p.wrox.com Forums

p2p.wrox.com Forums (http://p2p.wrox.com/index.php)
-   BOOK: Beginning ASP.NET 4.5 : in C# and VB (http://p2p.wrox.com/forumdisplay.php?f=710)
-   -   Theme didn't apply on "Production server" when remotely access through web link (http://p2p.wrox.com/showthread.php?t=99925)

jjjane July 2nd, 2018 03:44 PM

Theme didn't apply on "Production server" when remotely access through web link
 
Mr. Spaanjaars,
I bought your older version and new version book "ASP.Net 4.5.1 in C# and
VB". Recently, I created a web site follow your book "ASP.Net 4.5.1 in C# and
VB", the web theme can display at my development site, and production site if I logged in directly to my production site.

However, when I use a local PC, and type production web site link, the web theme didn't apply. I only see plain web site without the theme.

Would you please let me know where I should look at to fix this problem?

Thanks for any helps.

Imar July 3rd, 2018 04:13 AM

Sounds like your CSS is not being loaded. Do you have a production URL I can take a look at?

jjjane July 3rd, 2018 08:23 AM

Imar, I don't think you can look at my web site since this is internal web site.

How to make sure my CSS is loaded?

Thanks for quick response.

---------------------
Imar, I found my problem, I typed machine name, not IP address to remotely access web. After I found my PC ip, and typed IP with port number, it looks good.

Again, thanks for your quick response.

Jane

Imar July 3rd, 2018 10:56 AM

Cool, glad to hear you figured it out.

Imar


All times are GMT -4. The time now is 01:54 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.