Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > Search Forums
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: millerthegorilla
Forum: SharePoint Development June 18th, 2008, 07:50 AM
Replies: 1
Views: 850
Posted By millerthegorilla
I found the answer - I was passing in the wrong...

I found the answer - I was passing in the wrong value for this.uniqueID. It works fine now.
Forum: SharePoint Development June 17th, 2008, 11:45 AM
Replies: 1
Views: 850
Posted By millerthegorilla
Webpart that responds to client side events

I want my webpart to respond to clientside events. I've derived it from IPostBackEventHandler and defined the right methods but am not sure where to go from there. I've got a button in the webpart...
Forum: SharePoint Development June 17th, 2008, 11:43 AM
Replies: 1
Views: 2,002
Posted By millerthegorilla
Somebody answered this question on another forum....

Somebody answered this question on another forum. It works like this:
SPSite currentSite = new SPSite(currentUrl);
SPWeb currentWeb = currentSite.OpenWeb();
SPUser currentUser =...
Forum: SharePoint Development June 17th, 2008, 05:11 AM
Replies: 1
Views: 2,002
Posted By millerthegorilla
How to add a site programatically

In sharepoint you can add a site below the current site by clicking on site actions > create > sites and workspaces. I'd like to that programatically in a webpart. What I've done so far is to get...
Forum: SharePoint Development June 17th, 2008, 03:44 AM
Replies: 1
Views: 1,393
Posted By millerthegorilla
I've found the problem - I added a div element...

I've found the problem - I added a div element in render that contains all my controls and called this.attributes.addattribute after this div. For some reason that meant the attribute was getting...
Forum: SharePoint Development June 17th, 2008, 03:23 AM
Replies: 1
Views: 1,393
Posted By millerthegorilla
this.attributes.add not working

Hi - I've added the following to my webpart

this.attributes.add("onmousedown","bob()");

and this to render()

this.attributes.addattribute(writer);

The attribute gets rendered in the...
Showing results 1 to 6 of 6

 


All times are GMT -4. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.