Wrox Programmer Forums
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: highpointbleed
Forum: ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional March 6th, 2007, 03:31 PM
Replies: 9
Views: 9,313
Posted By highpointbleed
I have this wonderfulness... front aspx...

I have this wonderfulness...

front aspx page....

<asp:Repeater id="dr_results" Runat="server">
<ItemTemplate>
<table width="500">
<tr>
<td><b>Employee:</b>...
Forum: ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional January 15th, 2007, 05:10 PM
Replies: 16
Views: 11,349
Posted By highpointbleed
iMAR, I went out to the Microsoft folder,...

iMAR,

I went out to the Microsoft folder, grabbed those files, an placed them in the directory, replacing some out of date ones (I guess) and VIOLA, the buttons worked.

I guess the files on my...
Forum: ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional January 15th, 2007, 04:07 PM
Replies: 16
Views: 11,349
Posted By highpointbleed
nothing happens. I click them, no activity...

nothing happens. I click them, no activity whatsoever. I have a bookmark for debbugging set on the click event handler for that button and nothing happens

smell that - that's tension...
Forum: ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional January 15th, 2007, 03:11 PM
Replies: 16
Views: 11,349
Posted By highpointbleed
Yes, and the other types of buttons work. I also...

Yes, and the other types of buttons work. I also question the set up of IIS (one of my many shortcomings - I always seem to come into places where it is already set up). On the old box, when I debug,...
Forum: ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional January 15th, 2007, 03:02 PM
Replies: 16
Views: 11,349
Posted By highpointbleed
I had to put it there. It had the 2.0 folder, so...

I had to put it there. It had the 2.0 folder, so I copied the 1_1_4322 folder over.

smell that - that's tension...
Forum: ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional January 15th, 2007, 11:43 AM
Replies: 16
Views: 11,349
Posted By highpointbleed
The problem must lie in the IIS. When I browse to...

The problem must lie in the IIS. When I browse to the dev site on the old box, it comes up and buttons work. When I try to browse out to the "new" site on my new dev box, buttons do not work. Woudl...
Forum: ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional January 12th, 2007, 05:55 PM
Replies: 16
Views: 11,349
Posted By highpointbleed
dparsons... please help. Here is what I...

dparsons... please help.

Here is what I got... Old Box, running 2K Pro., Internet Services Manager (IIS 5.0), 1.1 Framework, 2.0 Framework, and the AJAX RC. In the IIS, I have a virtual directory...
Showing results 1 to 7 of 7

 




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.