Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > ADO.NET
|
ADO.NET For discussion about ADO.NET.  Topics such as question regarding the System.Data namespace are appropriate.  Questions specific to a particular application should be posted in a forum specific to the application .
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ADO.NET section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old September 4th, 2006, 02:30 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem in web.config

i am facing a very simple but untraceable problem. this is

when i add key value pair in
<addsettings>
<add key ="constr" value= "server=127.0.0.1;database="Invent_DB"; uid=sa;pwd=;/>
</addsettings>

 my server showing " unable to start debugging on web server. server side error occurred on sending debug HTTP request"

how can i fix this problem

thanks.

chandanbhakuni
 
Old September 14th, 2006, 03:17 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

At the top of your ASP.NET code add within the delimiters
Debug="true"

 
Old September 22nd, 2006, 07:11 PM
Friend of Wrox
 
Join Date: May 2005
Posts: 227
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

chandanbhakuni:
Several errors:
1. <addSettings> does not exist in the web.config, should be <appSettings> </appSettings>.

2. Remove the double qoutes (" ") from the database name;

3. Add a double quote after the attribute pwd=; .

This should help.





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
web.config problem in FileShare trieuanhl BOOK: ASP.NET 2.0 Instant Results ISBN: 978-0-471-74951-6 1 November 2nd, 2008 09:48 AM
Web.Config problem darkestangel1980 ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 1 July 2nd, 2007 06:31 AM
Web.Config problem? toddw607 ASP.NET 2.0 Basics 15 April 2nd, 2007 03:32 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.