Wrox Programmer Forums
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics ASP.NET discussion for users new to coding in ASP.NET 1.0 or 1.1. NOT for the older "classic" ASP 3 or the newer ASP.NET 2.0.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #1 (permalink)  
Old July 9th, 2003, 07:31 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Bloomington, MN, USA.
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with iexplorer

hi,
i'm working with visual studio.net making web applications. i made
a new web project for every chapter of begining ASP.NET. every thing went fine untill i reached chapter 10, i don't know what happened, my internet explorer does'nt show ASP.NET code. its working fine with ASP and HTML but it doesn't display any of the ASP.NET server controls and code. kindly help me whats wrong with my iexplorer.

Martin


  #2 (permalink)  
Old July 10th, 2003, 12:16 AM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default

Didnt u install or set a new software on ur computer lately?! specially ACTIVE DIRECTORY?!?


Always:),
Hovik Melkomian.
  #3 (permalink)  
Old July 10th, 2003, 09:03 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Bloomington, MN, USA.
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
quote:Originally posted by melvik
 Didnt u install or set a new software on ur computer lately?! specially ACTIVE DIRECTORY?!?


Always:),
Hovik Melkomian.
No Mr. Hovik i didn't. i tried to re-install my IIS but i didn't work too. then i tried to repair my VS.NET from the CDs but it didn't work too.. :( i need help

  #4 (permalink)  
Old July 11th, 2003, 11:50 PM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default

Sorry but i have no idea! sometimes windows goes wronge without any reason!!! did u try another browser?! i dont sure where tyhe problem is from? is it for IIS or IE?!

Always:),
Hovik Melkomian.
  #5 (permalink)  
Old July 22nd, 2003, 09:27 PM
Authorized User
 
Join Date: Jun 2003
Location: Quezon City, MM, Philippines.
Posts: 97
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to planeswalk
Default

Hi,

Not sure what you meant by "my internet explorer does'nt show ASP.NET code", but if you are getting the correct behavior with your previous examples, then you should have no trouble with the latest sample code. The problem could be in the code rather than in your IE app.

Cheers!
Marlon






Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.