Wrox Programmer Forums
|
ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics ASP.NET discussion for users new to coding in ASP.NET 1.0 or 1.1. NOT for the older "classic" ASP 3 or the newer ASP.NET 2.0.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old October 10th, 2005, 02:34 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default err msg when run my application

I wrote a .net program for sending email, here are the err msgs from the debug window:

Auto-attach to process '[3048] aspnet_wp.exe' on machine 'JACKY2' succeeded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\msco rlib.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.web\1.0.5000.0__b0 3f5f7f11d50a3a\system.web.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system\1.0.5000.0__b77a5c 561934e089\system.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.enterpriseservices \1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a\system.enterpriseser vices.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.enterpriseservices \1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a\system.enterpriseser vices.thunk.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.data\1.0.5000.0__b 77a5c561934e089\system.data.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.drawing\1.0.5000.0 __b03f5f7f11d50a3a\system.drawing.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.xml\1.0.5000.0__b7 7a5c561934e089\system.xml.dll', No symbols loaded.
'DefaultDomain': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.web.regularexpress ions\1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a\system.web.regul arexpressions.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\msco rlib.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.web\1.0.5000.0__b0 3f5f7f11d50a3a\system.web.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system\1.0.5000.0__b77a5c 561934e089\system.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.web.services\1.0.5 000.0__b03f5f7f11d50a3a\system.web.services.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\temp orary asp.net files\emailservice1\eff06bea\1e240b87\assembly\dl2 \ac4552b1\d0cbd8d6_3ecec501\emailservice1.dll', Symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.xml\1.0.5000.0__b7 7a5c561934e089\system.xml.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.drawing\1.0.5000.0 __b03f5f7f11d50a3a\system.drawing.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.web.mobile\1.0.500 0.0__b03f5f7f11d50a3a\system.web.mobile.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.enterpriseservices \1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a\system.enterpriseser vices.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.enterpriseservices \1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a\system.enterpriseser vices.thunk.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.data\1.0.5000.0__b 77a5c561934e089\system.data.dll', No symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\temp orary asp.net files\emailservice1\eff06bea\1e240b87\xd1yimch.dll ', Symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\temp orary asp.net files\emailservice1\eff06bea\1e240b87\tklmi-k3.dll', Symbols loaded.
'/LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272': Loaded 'c:\windows\assembly\gac\system.web.regularexpress ions\1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a\system.web.regul arexpressions.dll', No symbols loaded.
The thread has exited with code 0 (0x0).
The program '[3584] IEXPLORE.EXE: Script program' has exited with code 0 (0x0).
The program '[3048] aspnet_wp.exe: DefaultDomain' has exited with code 0 (0x0).
The program '[3048] aspnet_wp.exe: /LM/w3svc/1/root/EmailService1-9-127735185738254272' has exited with code 0 (0x0).

I've run aspnet_regiis.exe, didn't work. What else can I do?
Jack
 
Old April 20th, 2006, 08:48 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you using Sub Main() to load a form? Try to start the project with a form, not Sub Main. I don't think it will solve your problem completely, but it will helps and you can debug more from there. hth.





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
run application more than once!!!! angelboy C# 2005 2 February 12th, 2007 03:53 PM
Login err msg remotely to WroxUnited harrison4411 BOOK: Beginning ASP.NET 2.0 BOOK VB ISBN: 978-0-7645-8850-1; C# ISBN: 978-0-470-04258-8 1 March 21st, 2006 01:21 PM
Not able to run my application twice! nicky05 Excel VBA 0 August 26th, 2005 04:44 AM
Looking for help deciphering ASP.NET Err Msg BrianWren VB.NET 2002/2003 Basics 0 July 12th, 2005 12:29 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.