Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > ASP.NET and ASP > ASP.NET 1.0 and 1.1 > ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional For advanced ASP.NET 1.x coders. Beginning-level questions will be redirected to other forums. NOT for "classic" ASP 3 or the newer ASP.NET 2.0 and 3.5
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 22nd, 2006, 12:44 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default weird problem with datagrid hyperlinks

hi all

i am having a very weird problem, i added a select hyper link button from the default options of the datagrid for some reson when i have the button type as link button it does not fire the event, but when the state is push button it works with no problems...the problem is even bigger for the culoumn sorting since only a link button can be used which again does not work

any help will be apporicaited

  #2 (permalink)  
Old March 25th, 2006, 08:44 AM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2006
Location: Ahmedabad, Gujarat, India.
Posts: 63
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to savan_thakkar Send a message via Yahoo to savan_thakkar
Default

Can u copy your html code for that link Button and appropiate code in .cs or .vb file ????

Savan
  #3 (permalink)  
Old March 27th, 2006, 07:13 AM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2006
Location: , , .
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i think u forgot to type in 'DataKeyField' property in ur Datagrid properties.

  #4 (permalink)  
Old March 27th, 2006, 11:11 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

going over the page again i can see that for some reson all the hyperlinks doesnt work but push buttons do work... any ideas i am developing on .Net for a few years now and this is the first time it hapend to me, any help will be great

Ofir

 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Programmatically created HyperLinks VadimZ ASP.NET 2.0 Professional 2 July 5th, 2007 07:28 AM
weird problem! Please Help johnjohn Classic ASP Databases 5 December 21st, 2004 10:27 AM
hyperlinks problem sbhandar Classic ASP Basics 2 September 2nd, 2004 07:18 PM



All times are GMT -4. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.