Wrox Programmer Forums
|
ASP.NET 2.0 Basics If you are new to ASP or ASP.NET programming with version 2.0, this is the forum to begin asking questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old March 17th, 2007, 08:01 AM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HELP Problem With Classes

I am currently using a classes to position the headings for my repeater.When I run the page the item doesn't stay with the content place hold that I have step up on the page. How do I alter the class in the Css to prevent this happening

At present

my Css is for the content place holder
#contentholder{
    width: 900px;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    background-color: #fff;
    border-top:3px solid #86C67C;
    border-left:3px solid #86C67C;
    border-right:3px solid #86C67C;
    border-bottom:3px solid #86C67C;

}
and my class CSS is the same as the example provide in the book
#newsItem
{
    float:left;
    padding-top: 1.0em;
    border-bottom: 1px solid #488214;
    }
#newsTitle
{

    font-size: 110%;
    /*
    float: left;
    */
}
#newsDate {
    font: normal 0.8em/0.8em 'Lucida Grande', Verdana, Geneva, Lucida, Helvetica, Arial, sans-serif;
    float: right;
    /* clear: right; */
    color: #488214;
}

Can someone tell how I can fix this. Plese


 
Old March 18th, 2007, 03:35 AM
Authorized User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 79
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to anujrathi Send a message via MSN to anujrathi Send a message via Yahoo to anujrathi
Default

PLs post HTML part also...
So that i can send u a proper solution..





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem in calling classes in simple Servlet sanna231 J2EE 6 December 23rd, 2012 01:06 AM
HELP Problem With Classes nichola_x_rose ASP.NET 2.0 Professional 0 March 17th, 2007 07:56 AM
Problem with the namespace & classes ayamas .NET Framework 2.0 2 November 25th, 2006 02:13 PM
Problem with classes hannahd JSP Basics 2 August 17th, 2006 04:58 AM
Problem with Classes Tonper C# 2 November 22nd, 2004 08:55 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.