Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > ASP.NET and ASP > ASP.NET 2.0 > ASP.NET 2.0 Basics
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 2.0 Basics If you are new to ASP or ASP.NET programming with version 2.0, this is the forum to begin asking questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 23rd, 2007, 01:20 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: , , .
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Windows Vista - IIS Config Error

Hi - Im trying to work out why I keep getting the following parser error msg:

It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.

I have set up a virtual directory in IIS under the 'default client website' directory, and tried converting it to an application, but keep getting the same error msg. Note:I work in PHP as well and cant see any of my includes in these files as well.

Is there something wrong in my IIS settings or is it within the webconfig?

Any suggestions would be welcome!

Cheers


Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 26th, 2007, 03:02 AM
Authorized User
 
Join Date: May 2007
Location: Frankfurt, Germany, Germany.
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to DarkForce
Default

Look at your permissions...

Ivan
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Web.config or IIS Custom Error Need to Reset vinod_yadav1919 ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 2 April 25th, 2008 07:45 AM
New Computer and New IIS problems with Vista Bill_Thompson .NET Web Services 2 March 14th, 2008 10:28 AM
IIS on Vista Bob Bedell ASP.NET 2.0 Professional 2 July 28th, 2007 09:51 PM
IIS 5.1 on Windows XP error proslambano BOOK: Beginning ASP.NET 2.0 BOOK VB ISBN: 978-0-7645-8850-1; C# ISBN: 978-0-470-04258-8 3 April 2nd, 2007 03:32 AM



All times are GMT -4. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.