Wrox Programmer Forums
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 2.0 Professional If you are an experienced ASP.NET programmer, this is the forum for your 2.0 questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #1 (permalink)  
Old April 26th, 2006, 08:48 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Location: , , .
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem in running ASP.Net 2.0

Hi I have a problem runnign my ASP.net 2.0 page.When I write the URL in the browser it gives me wiered output of all special charachters on the page I dont know why? if anybody can figure out why it happens please lket em know.THanks




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VS .NET has detected...not running ASP.NET version rstelma ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional 17 May 24th, 2008 04:04 AM
Running a Javascript form in ASP.NET:problem Nostromo77 ASP.NET 2.0 Basics 2 February 5th, 2007 09:01 PM
ASP.NET Running and Installation Problem param99 ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional 1 November 6th, 2006 03:04 AM
ASP.net is not running farsfar2 ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 2 December 20th, 2005 01:18 PM
Problem running app with ASP.NET akhilvira ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 1 January 14th, 2005 09:53 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.