Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > ASP.NET and ASP > ASP.NET 2.0 > ASP.NET 2.0 Professional
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 2.0 Professional If you are an experienced ASP.NET programmer, this is the forum for your 2.0 questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 12th, 2007, 01:01 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: , , .
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Preview Tabs not displaying Main or OnDemand Subs

When I open the CrystalReportInteractiveViewer using ASP and Crystal Reports 10 there are no tabs displaying for my Main Report (the main report displays fine) and when I click on an On Demand report the report opens in the main window and I can not toggle back and forth between main and subreports.
Is there a setting I missed somewhere or does the CrystalReportInteractiveViewer not have this capability?
The report opens fine inside Crystal Designer.
Any help would be greatly appreciated.

 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Subs in module not accessible!? LenexaKS ASP.NET 2.0 Basics 4 May 31st, 2007 08:06 AM
Problem passing variables between Subs dgr7 Beginning VB 6 2 February 16th, 2007 06:40 PM
Subreport not displaying no data message in main lic023 Access 0 March 15th, 2005 08:15 AM
Question about Subs stu9820 ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 7 November 26th, 2003 08:53 AM
Calling subs & Functions Zooker Beginning VB 6 4 August 20th, 2003 07:09 PM



All times are GMT -4. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.