Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > ASP.NET and ASP > ASP.NET 2.0 > ASP.NET 2.0 Professional
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 2.0 Professional If you are an experienced ASP.NET programmer, this is the forum for your 2.0 questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 14th, 2008, 04:42 PM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , .
Posts: 121
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Database Vendor Code: -1024

Hello Everybody!
I am experiencing strange problem I never had before. My ASP.NET application (developed in VS.NET 2003) has several Crystal Reports. All of them are very similar and were working with no problems before on Windows 2003 Server. The database (MS Access) is located on separate server. The connection between reports and database using ODBC DSN created on the WEB server using impersonation. All reports are working OK except one. Couple days ago the one start giving me the error like:

Failed to retrieve data from the database. Details: [Database Vendor Code: -1024 ] Failed to retrieve data from the database. Error in File C:\WINDOWS\TEMP\{BB4220E6-3F63-4C61-B195-8A3803B633F4}.rpt: Failed to retrieve data from the database. Details: [Database Vendor Code: -1024 ]

And empty placeholder for the actual report below the message. I could not find this type of error on the WEB. What the Vendor Code 1024 is about? Any help will be appreciated.

Thanks in advance
Dmitriy.
  #2 (permalink)  
Old January 14th, 2008, 08:34 PM
Friend of Wrox
Points: 7,395, Level: 36
Points: 7,395, Level: 36 Points: 7,395, Level: 36 Points: 7,395, Level: 36
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Capital Federal, , Argentina.
Posts: 2,189
Thanks: 5
Thanked 59 Times in 57 Posts
Send a message via MSN to gbianchi
Default

hi there.. is the database working ok??? since it's access maybe it need a repair?

HTH

Gonzalo

================================================== =========
Read this if you want to know how to get a correct reply for your question:
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
^^Took that from dparsons signature and he Took that from planoie's profile
================================================== =========
My programs achieved a new certification (can you say the same?):
WORKS ON MY MACHINE
http://www.codinghorror.com/blog/archives/000818.html
================================================== =========
I know that CVS was evil, and now i got the proof:
http://worsethanfailure.com/Articles...-Hate-You.aspx
================================================== =========
  #3 (permalink)  
Old January 15th, 2008, 08:10 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , .
Posts: 121
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I believe the database is OK.
What is strange with this report?
If I try to run this report from inside the Crystal Report IDE using same set of parameters, the one is running OK at any time. If I am running same report in the early morning from the browser it is running OK also, but if the report is running after some other (not intranet) users start working with this database, I am getting the problem mentioned above.

-Dmitriy
  #4 (permalink)  
Old January 15th, 2008, 08:16 AM
Friend of Wrox
Points: 7,395, Level: 36
Points: 7,395, Level: 36 Points: 7,395, Level: 36 Points: 7,395, Level: 36
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Capital Federal, , Argentina.
Posts: 2,189
Thanks: 5
Thanked 59 Times in 57 Posts
Send a message via MSN to gbianchi
Default

another idea.. maybe you hit a limit in the quantity of concurrent connections to the database???

anyway the error looks like is from report.. is the report doing anything odd???

HTH

Gonzalo

================================================== =========
Read this if you want to know how to get a correct reply for your question:
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
^^Took that from dparsons signature and he Took that from planoie's profile
================================================== =========
My programs achieved a new certification (can you say the same?):
WORKS ON MY MACHINE
http://www.codinghorror.com/blog/archives/000818.html
================================================== =========
I know that CVS was evil, and now i got the proof:
http://worsethanfailure.com/Articles...-Hate-You.aspx
================================================== =========
  #5 (permalink)  
Old January 15th, 2008, 08:28 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , .
Posts: 121
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The report just displaying the data based on the database query. But like I mentioned before, it is running OK from inside the Crystal on the WEB server and on my development PC in the same time when it is giving problem running on the WEB. How to check and set the limit of concurrent connections to the database?

Thanks,
Dmitriy
  #6 (permalink)  
Old January 15th, 2008, 08:49 AM
Friend of Wrox
Points: 7,395, Level: 36
Points: 7,395, Level: 36 Points: 7,395, Level: 36 Points: 7,395, Level: 36
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Capital Federal, , Argentina.
Posts: 2,189
Thanks: 5
Thanked 59 Times in 57 Posts
Send a message via MSN to gbianchi
Default

well.. something is happening from the web.. could you log out data to try to trace what's happens before the break?

HTH

Gonzalo

================================================== =========
Read this if you want to know how to get a correct reply for your question:
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
^^Took that from dparsons signature and he Took that from planoie's profile
================================================== =========
My programs achieved a new certification (can you say the same?):
WORKS ON MY MACHINE
http://www.codinghorror.com/blog/archives/000818.html
================================================== =========
I know that CVS was evil, and now i got the proof:
http://worsethanfailure.com/Articles...-Hate-You.aspx
================================================== =========
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Detach an in-use database via code Sma_Soft SQL Server 2000 0 August 14th, 2007 10:20 AM
Long SQL Query (>1024) in VBA??? mlep Excel VBA 1 June 14th, 2007 08:41 PM
Posting SOAP request to third party vendor finny.net .NET Web Services 4 January 24th, 2005 03:16 AM
Reading XML datastream returned from vendor marabunta Classic ASP XML 1 September 8th, 2003 09:23 AM



All times are GMT -4. The time now is 06:14 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.