Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: ASP.NET 2.0 Website Programming Problem Design Solution ISBN: 978-0-7645-8464-0
This is the forum to discuss the Wrox book ASP.NET 2.0 Website Programming: Problem - Design - Solution by Marco Bellinaso; ISBN: 9780764584640
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: ASP.NET 2.0 Website Programming Problem Design Solution ISBN: 978-0-7645-8464-0 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 10th, 2008, 01:02 AM
Lee Dumond's Avatar
Wrox Author
Points: 4,942, Level: 29
Points: 4,942, Level: 29 Points: 4,942, Level: 29 Points: 4,942, Level: 29
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jan 2008
Location: Decatur, IL, USA.
Posts: 923
Thanks: 12
Thanked 166 Times in 162 Posts
Default Very WEIRD Mail Problem

Okay... I'm on Chapter 4. As far as mail is concerned, everything is working beautifully. Already had relaying set up in IIS and I've done the web.config mail setup on many other sites.

Create new user, password recovery, change password, all the mail goes through fine. EXCEPT...if I set up a user with a Gmail account, no dice. WTF?!?

The mail "sends" successfully. No error messages show up. It's just that the mail never gets to the Gmail account. All other email accounts I've tried receive these mails almost instantaneously.

Why should this be happening? It makes absolutely no sense to me at all!

__________________
Visit my blog at http://leedumond.com
Follow me on Twitter: http://twitter.com/LeeDumond

Code:
if (this.PostHelpedYou)
{
   ClickThanksButton(); 
}
  #2 (permalink)  
Old January 15th, 2008, 07:04 AM
Authorized User
 
Join Date: Mar 2007
Location: , , Denmark.
Posts: 52
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
quote:Originally posted by Lee Dumond
 Okay... I'm on Chapter 4. As far as mail is concerned, everything is working beautifully. Already had relaying set up in IIS and I've done the web.config mail setup on many other sites.

Create new user, password recovery, change password, all the mail goes through fine. EXCEPT...if I set up a user with a Gmail account, no dice. WTF?!?

The mail "sends" successfully. No error messages show up. It's just that the mail never gets to the Gmail account. All other email accounts I've tried receive these mails almost instantaneously.

Why should this be happening? It makes absolutely no sense to me at all!

I had the same problem when I set up the mail, and it turned out that the mails I sent to my Google account was considered spam by Google, and then placed in the spam folder...

If this is the case, mark the message as not-spam. Worked for me...

  #3 (permalink)  
Old January 16th, 2008, 02:11 PM
Lee Dumond's Avatar
Wrox Author
Points: 4,942, Level: 29
Points: 4,942, Level: 29 Points: 4,942, Level: 29 Points: 4,942, Level: 29
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jan 2008
Location: Decatur, IL, USA.
Posts: 923
Thanks: 12
Thanked 166 Times in 162 Posts
Default

Yes, I thought of that, but they are not ending up in the Spam folder either. They are simply not getting to the Gmail mailbox AT ALL. Again, this only seems to happen with Gmail addresses.

Has anyone else seen this issue?

 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird problem with Ch 9 example proslambano BOOK: Ivor Horton's Beginning Visual C++ 2005 1 February 2nd, 2007 02:06 AM
weird problem! Please Help johnjohn Classic ASP Databases 5 December 21st, 2004 10:27 AM
Weird Access Problem MattyJ Access 2 October 1st, 2004 02:10 PM
weird Oracle problem! pankaj_daga Oracle 2 July 12th, 2004 09:33 PM



All times are GMT -4. The time now is 06:23 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.