Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > ASP.NET and ASP > ASP 3 Classic ASP Active Server Pages 3.0 > Classic ASP Basics
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Classic ASP Basics For beginner programmers starting with "classic" ASP 3, pre-".NET." NOT for ASP.NET 1.0, 1.1, or 2.0
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Classic ASP Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #1 (permalink)  
Old January 10th, 2006, 07:14 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Uldum, , Denmark.
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default .ASP login page fails offline, but works online ??

Im having a wierd problem with my login routine that i before have been using with no problems.

The login pages uses an access database to which it connects and then compares with the login form. A flag is set "true" when login is ok, and then user should be redirected to the "secure" area.

Problem is it only works online, but not offline at my local win2000.

Offline the user is sent back to the login page as if the data was incorrect.

Anyone fancy what to do ?? i have re-installed my IIS 5.0, im running SP4 with win2000 proof.

Im lost...

Thanks in advance
Morten



  #2 (permalink)  
Old January 10th, 2006, 07:21 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Uldum, , Denmark.
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Really really strange... ?? I just ran the pages on my laptop also running win2000 IIS 5.0 with win2000 proff and it works fine offline....

But if anyone has a clue to whats wrong on my desktop i would appreciate it... :)



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Javscript works well in aspx page but fails... vivek_inos ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional 2 June 18th, 2006 11:26 PM
Writing works then reading fails childoftv XSLT 3 April 22nd, 2006 04:09 AM
PHP code - works in Firefox, fails in IE gingerbraid Beginning PHP 13 October 6th, 2005 06:33 PM
New.aspx works but login.aspx fails Validation nigelhamilton BOOK: ASP.NET Website Programming Problem-Design-Solution 8 September 13th, 2004 02:29 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.