Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Classic ASP Professional For advanced coder questions in ASP 3. NOT for ASP.NET 1.0, 1.1, or 2.0.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Classic ASP Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 10th, 2003, 05:30 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Washington, DC, .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Driving me nuts!

<<The server failed to load application '/LM/W3SVC/1/ROOT/IISHELP'. The error was 'No such interface supported>>

I get this when I try to use .ASP pages.

I am running IIS 5.1, ASP.NET v1.1.4322.

What I have found on the net is the IWAM_computer name User id is set up incorrectly by the IIS install. And that seems to be true: The user id is set up with "user cannot change password"... So I've corrected that problem, run the sync script, restarted IIS and.....exactly the same message.

Straight htm/l pages run JUST fine. I've not even started with asp.net.

<*sigh*>

Any ideas??????


Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 20th, 2003, 09:10 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Washington, DC, .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

:D

Okay, here is the scoop:
(1) All of these problems are related to IIS Security.

(a) I built a userid. Gave it "logon as batch job" local security
and 'Admin' privileges.

(b) In IIS, Right click on the default Web site and change protection level to "low". DO THE SAME on the IISHelp web site.

everything works, now.

if you need DETAILS about the above, write me at my email addr: bhd8ball@aol.com

Later.


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 7th, 2005, 12:55 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: , , .
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank very much for your post. I was able to make my server work with the help of your post.

Cheers,
KP

Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! CommandButton Caption Driving Me Nuts! phoenixblue C# 0 September 29th, 2006 03:19 AM
This is driving me nuts... Klesk C# 3 January 27th, 2006 06:51 PM
This is driving me nuts!!! (datagrid in .ascx) dragonoodle General .NET 2 December 13th, 2004 03:48 PM
English Query Problem is Driving me Nuts... davidlars99 Classic ASP Professional 0 September 29th, 2004 01:29 PM
Type mismatch - Going Nuts ivanv ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 1 July 10th, 2003 03:15 PM



All times are GMT -4. The time now is 08:51 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.