Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Crystal Reports
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Crystal Reports General discussion about Crystal Reports. For discussions specific to the book Professional Crystal Reports for VS.NET, please see the book discussion forum for that book.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Crystal Reports section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #1 (permalink)  
Old March 8th, 2004, 11:32 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: , , USA.
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Binding a Dataset to a Report

I have tried over and over and still I don't get any data in my report.
My DataSet is built of a Stored Procedure.
Chapter 6 in the Wrox Book goes over this but not with a Stored Procedure.
I have verified that my Stored Procedure does return data.
Anybody ever try this?

Chris Lane
  #2 (permalink)  
Old March 8th, 2004, 11:58 AM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default

I guess u have problem to get dataSet from executed SP. if so:
In File Menu of Cristal Report (mine is 9.0) Select Options then in DataBase tab check [u]Stored Procedures</u>.
HTH.

Always:),
Hovik Melkomian.
  #3 (permalink)  
Old March 8th, 2004, 12:57 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: , , USA.
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks For the Reply
I don't see this property.
I am using Crystal Reports for Visual Studio .NET, So I have to build the Dataset using the dataset designer in .NET in order to link my report to the dataset. I still don't get any data on the report though, I have verfied that there is data by binding the dataset to a datagrid on another form.


Chris Lane
  #4 (permalink)  
Old March 8th, 2004, 05:14 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: , , USA.
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok I found the setting you were talking about and changed it but it is not making any difference.
Thanks

Chris Lane
  #5 (permalink)  
Old March 9th, 2004, 02:04 AM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default

I couldnt run ur SP before but now u can, arent u?! SO! what is the problem??? can u explane more that where exactly is ur problem.
Keep in touch.

Always:),
Hovik Melkomian.


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Binding a menu with dataset zaghmout ASP.NET 2.0 Professional 1 August 14th, 2007 05:24 AM
Binding a DataSet to Cystal Report snufse Crystal Reports 0 March 30th, 2007 07:06 AM
binding the grid to dataset?? thas123 ASP.NET 2.0 Basics 1 December 27th, 2006 02:15 PM
Binding Dataset to DataCombo in .NET TokenBug ADO.NET 4 September 29th, 2006 05:02 AM
Having Trouble With Binding Dataset in Access flyingfox Pro VB.NET 2002/2003 1 August 26th, 2004 03:22 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.