Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Crystal Reports
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Crystal Reports General discussion about Crystal Reports. For discussions specific to the book Professional Crystal Reports for VS.NET, please see the book discussion forum for that book.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Crystal Reports section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 5th, 2005, 10:35 AM
ERC ERC is offline
Authorized User
 
Join Date: Jan 2005
Location: West Sussex, , United Kingdom.
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Logon prompt when upgrade to Crystal 11

After upgrading from Crystal 10 to 11 I found that when I tried to run a report (I'm using Visual Studio .NET) i got a database logon prompt.

Didn't find any help on the web and after a painful 3 days of frustration and hair pulling I finally found the answer. Thought I'd log it here to save anyone else from the same fate.

The reason my reports would not run is because I was feeding the data in via 2 XML schemas. I had created a 'General' Schema which contained a table that was generic to all reports - it contained fields such as report subtitle, logo, and other heading details. Every report was linked to this schema. The actual report data was passed in using another schema - a report-specific schema.

This worked fine in Crystal 10 but not in 11. So I had to copy my 'general' table into all other schemas and delete my 'general' schema. So now I have 1 schema per report.

Hope this makes sense and I hope this helps someone!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opening Word doc gives logon prompt 531823 VBScript 2 June 26th, 2007 02:54 PM
Passing parameters w/o prompt to Crystal Reports VannAustin BOOK: Professional Crystal Reports for VS.NET 1 August 31st, 2006 08:46 AM
Passing parameters w/o prompt to Crystal reports VannAustin VB How-To 0 March 2nd, 2005 02:16 AM
how to not showing Crystal Report Parameter prompt use4forums BOOK: Professional Crystal Reports for VS.NET 0 April 27th, 2004 07:16 AM
Datasource + logon prompt jeroenjmdejong Crystal Reports 0 November 12th, 2003 09:21 AM



All times are GMT -4. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.