Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Crystal Reports
|
Crystal Reports General discussion about Crystal Reports. For discussions specific to the book Professional Crystal Reports for VS.NET, please see the book discussion forum for that book.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Crystal Reports section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old December 12th, 2005, 02:50 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Applying a template with subreport

I want to apply a report with a subreport inserted, as a template to another report...problem is the subreport does not get inserted into the new one.

Is there a work around?






Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in Recursive applying template ismomo XSLT 3 December 29th, 2007 11:35 PM
Applying discount blkskullwork Javascript 1 January 11th, 2007 05:14 PM
*solved* applying same template to multiple nodes Brian Campbell XSLT 3 October 13th, 2006 06:56 PM
Applying CSS to tables andyhague CSS Cascading Style Sheets 4 April 5th, 2006 05:30 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.