Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > General .NET
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
General .NET For general discussion of MICROSOFT .NET topics that don't fall within any of the other .NET forum subcategories or .NET language forums.  If your question is specific to a language (C# or Visual Basic) or type of application (Windows Forms or ASP.Net) try an applicable forum category. ** PLEASE BE SPECIFIC WITH YOUR QUESTION ** When posting here, provide details regarding the Microsoft .NET language you are using and/or what type of application (Windows/Web Forms, etc) you are working in, if applicable to the question. This will help others answer the question without having to ask.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the General .NET section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 11th, 2005, 03:54 PM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , .
Posts: 121
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem debugging client-script on WindowsXP

Hello,
I have a problem to debug the client-side script in my ASP.NET application. The debugging used to work perfectly on my Windows 2000 PC. I start having this problem after I moved this application to Windows XP computer SP2. The application itself works fine and the server-side debugger work OK. I already unchecked the check-box on Internet Options->Advance->Disable Script Debugging (IE and Others).
I have no idea what is going on? Maybe I am missing something?
Any help will be appreciated.
Thanks,
   Dmitriy
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Script Debugging Problems calcott VBScript 1 August 16th, 2008 02:04 AM
Debugging ASP using Windows Script Debugger Sameer Kulkarni Classic ASP Professional 0 February 23rd, 2006 12:28 AM
Client-side script debugging problem on WindowsXP Dmitriy ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional 1 October 12th, 2005 09:24 AM
Problem with client side script cschng Classic ASP Basics 2 May 23rd, 2005 12:43 AM



All times are GMT -4. The time now is 12:42 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.