Wrox Programmer Forums
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
HTML Code Clinic Do you have some HTML code you'd like to share and get suggestions from others for tweaking or improving it? This discussion is the place.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the HTML Code Clinic section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #1 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 12:02 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: , , .
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to splinterz
Default iframe help

hi, has anyone had problems loading large images into iframes before? i've been trying to load some large images from thumbnails, but the iframs are only displaying half, and sometimes even less of the image indside of the iframe...any help would be much appreciated, thanks.



  #2 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 12:19 AM
Friend of Wrox
Points: 1,315, Level: 14
Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: , , .
Posts: 425
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Well, is the iframe big enough to display the whole image? :)

(o<
//\ =^..^=
  #3 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 12:22 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: , , .
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to splinterz
Default

well it just kind of grows on it's own cause it has scroll bars...

  #4 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 12:40 AM
Friend of Wrox
Points: 1,315, Level: 14
Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: , , .
Posts: 425
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Oh, sorry.

You mean you can't see the while image even if you scroll? It really doesn't load fully? No, I've never seen that. Could you show a sample page maybe?

(o<
//\ =^..^=
  #5 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 12:40 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: , , .
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to splinterz
Default

and that was a very bad explanation....what i mean is that the width and height are set to 100% and the scrollbars to auto. it's just strange because it's only SOME images that don't display properly, and other images are all pixilated...

  #6 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 12:48 AM
Friend of Wrox
Points: 1,315, Level: 14
Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: , , .
Posts: 425
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

And if you load the framed page on it's own? Are the images still pixelated? Could you have uploaded them in ASCII mode?

(o<
//\ =^..^=
  #7 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 01:01 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: , , .
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to splinterz
Default

no the framed page on it's own loads fine...i tried with a few other images to see and they're fine too...

  #8 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 01:01 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: , , .
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to splinterz
Default

*sigh* wtf am i talking about, fine = not loading ...

  #9 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 01:12 AM
Friend of Wrox
Points: 1,315, Level: 14
Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14 Points: 1,315, Level: 14
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: , , .
Posts: 425
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Now I'm confused... The images are corruped? :D

(o<
//\ =^..^=
  #10 (permalink)  
Old April 13th, 2005, 01:20 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: , , .
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to splinterz
Default

ok if i take other images (not uploaded ones) they also do not load completely. if i run the page that only has the large image in it, everything is ok. if i run it in an iframe, the image loads all messed up again. am i making sense yet? :)





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to get out from Iframe k.manisha ASP.NET 2.0 Professional 1 September 12th, 2007 12:20 PM
values from one iframe to another iframe URGENT raaj Beginning PHP 2 February 27th, 2007 12:19 PM
iFrame fyp4135 ASP.NET 2.0 Basics 0 October 5th, 2006 11:32 AM
iframe rockon HTML Code Clinic 1 March 2nd, 2005 06:00 AM
iframe...or a better way? stacy HTML Code Clinic 4 September 4th, 2004 11:04 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.