Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > XML > XML
|
XML General XML discussions.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the XML section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old March 9th, 2006, 09:40 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to diptanjan
Default Problem with xml and layers in different Browser.

Hello Firends,

I am having a strange problem with XML parsing.

I am trying to make it browser independent, but its not working due to some strange reason.

In IE its working perfectly. But having some problem with other browsers.

Let me explain the situation.

I have a master XMl file which contains category and subcategory. In my browser I have 2 layer. which is dividing my browser vertically like 2 table cell.

In the left layer I have different category which when clicked opens like tree structure showing subcategory.

Clicking on the subcategory shows different questions on the right layer. these questions are also coming from the master xml file.

Upto this its fine with all browser.

But there is a problem after this with Firefox and Netscape. when clicked on the questions on the right panel answers are supposed to open in a new layer at the center of the screen. In IE is opening properly but with others its opening a blank layer. Now if i move my layer slightly with mouse (as small as 1 px in any direction) the layer gets populated with result answers.

Can anyone please give me a hint to solve this problem?

Thanks in advance.

Diptanjan





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send and Receive XML content through browser kj875 ASP.NET 2.0 Basics 0 July 27th, 2007 12:10 AM
PROBLEM WITH XML DISPLAY IN BROWSER jceaser1254 XML 7 April 21st, 2007 03:45 AM
Browser transform using local XSL and remote XML sosarder XSLT 1 March 13th, 2007 02:58 PM
Altova XML Spy 2005 Edition - open 'Browser' view crmpicco XML 1 March 16th, 2006 04:04 PM
Multiple Browser Problem someshtrivedi General .NET 4 February 28th, 2005 12:09 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.