Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > XML > XSLT
Password Reminder
Register
Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
XSLT General questions and answers about XSLT. For issues strictly specific to the book XSLT 1.1 Programmers Reference, please post to that forum instead.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the XSLT section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 13th, 2006, 03:20 AM
Authorized User
 
Join Date: May 2006
Location: banglore, karnataka, India.
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default img not refreshing

Hi i have a problem below is the code generated using an xsl
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform" xmlns:fo="http://www.w3.org/1999/XSL/Format">
 
    <xsl:output method="html"/>

    <xsl:template match="/Root">
        <xsl:for-each select="Graphs">
            <xsl:for-each select="Graph">
                <img src="/contextName/servlet/chartservlet?type={GraphType}&graph={Image}" />
                afsd
            </xsl:for-each>
        </xsl:for-each>
    </xsl:template>
</xsl:stylesheet>
As u see i call a servlet which actually loads the image.

The first time my jsp page loads it works now the next time i try to change the values of the graph and submit to generate a new graph, the xsl loads the image tag but does not call the chartservlet. can u please tell me why this happens and how to solve it

Thanks a mil



Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 13th, 2006, 03:55 AM
mhkay's Avatar
Wrox Author
Points: 18,481, Level: 59
Points: 18,481, Level: 59 Points: 18,481, Level: 59 Points: 18,481, Level: 59
Activity: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%
 
Join Date: Apr 2004
Location: Reading, Berks, United Kingdom.
Posts: 4,960
Thanks: 0
Thanked 292 Times in 287 Posts
Default

It's not a problem with your XSLT code, so I can't help you much. Check first whether the XSLT code is generating the correct HTML, then check whether the browser is loading the new version of the HTML.

Michael Kay
http://www.saxonica.com/
Author, XSLT Programmer's Reference and XPath 2.0 Programmer's Reference
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Img doesn't display peter2004 HTML Code Clinic 9 September 16th, 2009 08:20 PM
<img> from database... How?? arganaz ASP.NET 2.0 Basics 3 November 20th, 2006 06:58 AM
img tag not loading austinf XSLT 0 June 13th, 2006 04:41 AM
refreshing XML withour refreshing the page sasidhar79 XML 1 January 12th, 2005 05:16 AM
Align IMG with text Snib HTML Code Clinic 12 April 8th, 2004 10:16 AM



All times are GMT -4. The time now is 08:33 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.