Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > XML > XSLT
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
XSLT General questions and answers about XSLT. For issues strictly specific to the book XSLT 1.1 Programmers Reference, please post to that forum instead.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the XSLT section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #1 (permalink)  
Old June 9th, 2008, 03:53 PM
Registered User
Points: 37, Level: 1
Points: 37, Level: 1 Points: 37, Level: 1 Points: 37, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2008
Location: , , .
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error in Xmlspy when running xslt script

Hi, I am receiving this error, for <xsl:result-document>

"A result document with this href has already been implicitly or explicitly created"

Anyone know what is the problem here. I am comparing the files that I made before. Structurally, nothing has changed so far. Thanks

  #2 (permalink)  
Old June 9th, 2008, 04:01 PM
mhkay's Avatar
Wrox Author
Points: 18,487, Level: 59
Points: 18,487, Level: 59 Points: 18,487, Level: 59 Points: 18,487, Level: 59
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2004
Location: Reading, Berks, United Kingdom.
Posts: 4,962
Thanks: 0
Thanked 292 Times in 287 Posts
Default

My guess would be that you've called xsl:result-document twice specifying the same output URI both times. You aren't allowed to do that.

Michael Kay
http://www.saxonica.com/
Author, XSLT Programmer's Reference and XPath 2.0 Programmer's Reference
  #3 (permalink)  
Old June 9th, 2008, 04:11 PM
Registered User
Points: 37, Level: 1
Points: 37, Level: 1 Points: 37, Level: 1 Points: 37, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2008
Location: , , .
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your quick response. I had resolved the problem



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XMLSpy: copy data from excel, paste in XMLSpy 2004 xmler XML 1 November 26th, 2008 03:33 AM
command for running script in ns2.26 newbie06 Assembly Language 0 October 2nd, 2006 10:23 PM
XSLT process XML problem in XMLSpy xinr XSLT 2 September 14th, 2006 11:53 AM
Running Script of 2005 to 2000 prashantlakhlani SQL Server 2000 0 August 24th, 2006 09:14 AM
Auto Running a script. rupen Classic ASP Basics 3 July 19th, 2005 06:14 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.