Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > Microsoft Office > Access and Access VBA > Access VBA
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Access VBA Discuss using VBA for Access programming.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Access VBA section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 10th, 2005, 07:52 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Hobart, Tasmania, Australia.
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I look & look but do not see

I have a form and a two sub forms.

One sub form works well.

The other is a problem child. It shows up when there is data in the subform (ie from the table) but the subform does not show up when there is no data in the table. It used to work. I managed to out data into it. Now I cannot see the subform for new records to enter the data. I must have changed something .. but I have checked and re-checked many times and just can't see it. I know it is there & it is bleedin' obvious ..... can some one please give me a nudge in the right direction.



Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 11th, 2005, 09:05 AM
Friend of Wrox
Points: 4,007, Level: 26
Points: 4,007, Level: 26 Points: 4,007, Level: 26 Points: 4,007, Level: 26
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lansing, Michigan, USA.
Posts: 1,151
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Send a message via ICQ to SerranoG Send a message via AIM to SerranoG
Default

Did you set the subform to allow additions? Look in its properties and check the AllowAdditions property and make sure it's true.

Greg Serrano
Michigan Dept. of Environmental Quality, Air Quality Division
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 12th, 2005, 05:06 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Hobart, Tasmania, Australia.
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks Greg, that's is were it was. I was turing on/off the additions/edit/delete optins to try to get a little secutrity for the data (which I never really got going) and somewhere along the line had not reset the stuff on the subform. Thanks. Stephen

Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Javascript && keeps turnig into && ayrton Pro VB.NET 2002/2003 3 June 27th, 2005 03:34 PM
send & recive mails from exchange & lotus sever zaheersharief Pro VB 6 1 May 16th, 2005 06:55 AM
Linux & KDE & C++ & QT & MYSQL & Kdevelop Munnnki Linux 0 January 2nd, 2005 05:41 PM
XML from a DB recordset (removal of <>) Thodoris XML 3 July 13th, 2004 12:28 AM
sql & join tables & find a field in multiple table trangd Beginning PHP 2 January 29th, 2004 07:18 PM



All times are GMT -4. The time now is 09:08 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.