Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > Java > Java Open Source > Apache Tomcat
|
Apache Tomcat General discussion of the Apache Tomcat servlet container. For discussions specific to the Professional Apache Tomcat book, please see the book discussion forum for that book.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Apache Tomcat section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old March 6th, 2004, 04:13 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not able to Deploy my First Web Application

Hello,

   I am not able to deploy and run my web application using Tomcat 5.0.10, Java 1.4., Windows-2000

Proessional
   My Deployment details are as below

%tomcat-home%\webapps\greeting src\HelloWorld.java
                              index.html
                              web-inf\classes\HelloWorld.class
                                     \web.xml

   But if i modify the Provided example and which is in the
%tomcathome%\web-app\servlet-example\web-inf\classes and access through it will work.

*********************************************
 ERROR STATUS
*********************************************

HTTP Status 404 - /greeting/servlet/HelloWorld

With Pleasing Request

Shankar

Shankar
 
Old June 16th, 2004, 06:16 AM
Authorized User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

 You just add the HelloWorld.class path to your CLASSPATH variable.
 For adding CLASSPATH:
  ->Right Click on MuComputer Select Properties
  ->then click on advanced tab and environment variables
 -> then add CLASSPATH at System variables
                    OR
Do it at dos prompt:
CLASSPATH=%CLASSPATH%;%tomcat-home%\webapps\greeting\web-inf\classes


pls let me know the progress.

Prasanth.C


prasanth.c
 
Old June 18th, 2004, 02:05 PM
Authorized User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,
U mean we need to add classpath for every servlet application we write. That's gonna be painful. Is there any other way out ???
 
Old July 23rd, 2004, 03:22 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Pls. try to modify the web.xml under your application directory to define a URL mapping!

 
Old August 13th, 2004, 12:28 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 345
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to gokul_blr Send a message via Yahoo to gokul_blr
Default

Remove the your application folder manaually and try to depoly.

<<TOMCAT Ins>>\server\default\depoly\<<Your app. folder>>


 
Old February 28th, 2017, 09:57 AM
Authorized User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 49
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by shankarnj View Post
Hello,

   I am not able to deploy and run my web application using Tomcat 5.0.10, Java 1.4., Windows-2000

Proessional
   My Deployment details are as below

%tomcat-home%\webapps\greeting src\HelloWorld.java
                              index.html
                              web-inf\classes\HelloWorld.class
                                     \web.xml

   But if i modify the Provided example and which is in the
%tomcathome%\web-app\servlet-example\web-inf\classes and access through it will work.

*********************************************
 ERROR STATUS
*********************************************

HTTP Status 404 - /greeting/servlet/HelloWorld

With Pleasing Request

Shankar

Shankar


Hi

May i too be helped for deploying the web



On trying Chapter_08
and using command
tomcat7 generate:web i get the following erroro
Please correct me





C:\Program Files\java\bin\apache-maven-3.3.9-bin\bin\Tomcat 7.0\bin>tomcat7 g
rate:web
[2017-02-28 19:10:44] [error] [ 3420] Unrecognized cmd option generate:web
[2017-02-28 19:10:44] [error] [ 3420] Invalid command line arguments
[2017-02-28 19:10:44] [error] [ 3420] Commons Daemon procrun failed with exit
lue: 1 (Failed to parse command line arguments)
Thanks
As
muthukutta1





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
deploy j2ee application in jboss m_hassan_aly BOOK: Professional Apache Tomcat 1 March 22nd, 2012 09:44 PM
Deploy to Web lowell General .NET 3 October 18th, 2007 10:58 AM
How to deploy ASP.NET application on server maz_alaameri ASP.NET 2.0 Professional 22 August 27th, 2007 03:54 PM
How to deploy Web Application on JBoss inderjeet_79 J2EE 0 November 21st, 2005 06:30 AM
couldn't deploy IBuyAdventure application syedhisamuddin ASP.NET 1.x and 2.0 Application Design 0 September 26th, 2004 10:10 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.