Wrox Programmer Forums
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional For advanced ASP.NET 1.x coders. Beginning-level questions will be redirected to other forums. NOT for "classic" ASP 3 or the newer ASP.NET 2.0 and 3.5
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old June 5th, 2004, 04:17 AM
planoie's Avatar
Friend of Wrox
Points: 16,481, Level: 55
Points: 16,481, Level: 55 Points: 16,481, Level: 55 Points: 16,481, Level: 55
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Aug 2003
Location: Clifton Park, New York, USA.
Posts: 5,407
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 16 Posts
Default IIS node properties not showing in XP Pro

First off, I reallize that this question really doesn't belong in this category, but seeing as there isn't any category suited for it I'll post the question here:

The problem is simple: I can't get the properties dialog to show up in IIS on windows XP Pro. I have performed all the standard fix-it tasks: restart IIS and reboot. Short of reinstalling everything I've run out of ideas. Anyone else experience this problem? I'm about ready to go back to W2K.

Peter
-------------------------
Work smarter, not harder
__________________
-Peter
compiledthoughts.com
twitter/peterlanoie
 
Old June 5th, 2004, 07:45 AM
Imar's Avatar
Wrox Author
Points: 70,322, Level: 100
Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Utrecht, Netherlands.
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

Did you install a buggy version of VS.NET 2005 lately?

When I installed the last beta of VS.NET 2005 I had that as well. I think I was able to manage my machine remotely, but after a while I got sick of it and restored an image without VS.NET. Haven't reinstalled it yet, so I am not 100% sure if the problem is related to VS.NET but I think it is.

Cheers,

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
Everyone is unique, except for me.
 
Old June 6th, 2004, 04:27 AM
planoie's Avatar
Friend of Wrox
Points: 16,481, Level: 55
Points: 16,481, Level: 55 Points: 16,481, Level: 55 Points: 16,481, Level: 55
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Aug 2003
Location: Clifton Park, New York, USA.
Posts: 5,407
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 16 Posts
Default

Aha! Good catch. Yes, I have installed a recent pre-release version of 2005. Wouldn't suprise me if that were the issue. Good to know that it's not just a problem with XP.




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iis.msc equivalent in IIS for Win XP Pro? RealDHelix Classic ASP Basics 14 March 18th, 2007 08:28 PM
How to use filesystemobject in window XP pro shahhussain Classic ASP Components 1 February 4th, 2006 08:26 PM
Cannot view asp pages with Win XP Pro (IIS 5.1) amonte Classic ASP Basics 6 January 23rd, 2005 06:16 PM
Win xp Pro + IIS morpheus Access 2 November 21st, 2003 10:19 PM
WebSphere 5.0 and Windows XP Pro GF J2EE 0 July 15th, 2003 10:22 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.