Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

| FAQ | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 2.0 Basics If you are new to ASP or ASP.NET programming with version 2.0, this is the forum to begin asking questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 29th, 2004, 10:54 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jun 2003
Location: Harrisburg, PA, USA.
Posts: 1,998
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default VWD Admin

Hello,

The Admin Site in VWD Express; I've been using it on certain features, it times out, or when I open it up, sometimes it doesn't load.

Has anyone else had these kinds of problems.

Brian
__________________
Brian
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 29th, 2004, 05:11 PM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jun 2003
Location: Harrisburg, PA, USA.
Posts: 1,998
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Hey,

I guess I should also state that I do have Zone Alarm running as my firewall, although when I go to connect, I do allow the connection. I have been able to connect to the admin site, but not every time.

Brian
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old August 4th, 2004, 05:26 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: May 2003
Location: Delhi, Delhi, India.
Posts: 230
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Its working fine on my machine, only few times it does not load when i enable the scripting blocking feature in Norton Antivirus, otherwise its fine.

Charul Shukla
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old August 4th, 2004, 07:12 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jun 2003
Location: Harrisburg, PA, USA.
Posts: 1,998
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Hey,

I'll have to check that to see if that is the case. Thanks.

Brian
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old August 5th, 2004, 05:25 PM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jun 2003
Location: Harrisburg, PA, USA.
Posts: 1,998
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Hey,

Turning off Zone Alarm helped. That solved the problem. I didn't realize that when I was accessing the admin site, it was on.

Thanks,

Brian
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Checking VWD Installation Rich57 BOOK: Beginning ASP.NET 2.0 BOOK VB ISBN: 978-0-7645-8850-1; C# ISBN: 978-0-470-04258-8 0 September 27th, 2007 09:37 AM
C # or ASP Used in VWD ? vinu123 ASP.NET 2.0 Basics 2 December 18th, 2006 01:25 AM
Problem loading Web Admin Tool from within VWD Insel Haber ASP.NET 2.0 Basics 5 December 13th, 2006 02:05 PM
Stable Version of VWD mar0364 ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 4 April 12th, 2005 03:36 PM
VWD DLL's bmains ASP.NET 2.0 Basics 2 August 31st, 2004 06:09 AM



All times are GMT -4. The time now is 04:28 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.