Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > ASP.NET and ASP > ASP.NET 2.0 > ASP.NET 2.0 Basics
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 2.0 Basics If you are new to ASP or ASP.NET programming with version 2.0, this is the forum to begin asking questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 3rd, 2006, 09:52 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: New Delhi, , .
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with webPart

i just wana use webpart in my existing running Portal......
after so many attempts i got success whn i set authentication mode = "windows" ...
but it is good for nothing.... becoz after that i cant brows my portal only after enter my system password n user id....
so i tried web part in new dummy site....
where i find difference ie.... new experimental site there is one table named "aspnet_PersonalizationPerUser" had new entry of user ... which i had created.... and its run well .....
in both sites win.config file is same.....

So i found conclusion that in my existing portal ....there is no entries in "aspnet_PersonalizationPerUser" thats why i found error msg of "The specified display mode is currently disabled on this page. Make sure personalization is enabled for the current user".....

M i right ??????????????????

if yes .. then how can i personalize my existing users.....
i also tried to update "aspnet_PersonalizationPerUser" with exiting users but it fails ......

pls show me the way....






Rishi
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 5th, 2006, 07:21 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: New Delhi, , .
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hiiiiiiii i found it....
problem is in Logincontrol .... becoz i use its Login1_Authenticate(object sender, AuthenticateEventArgs e)... in CS file......and i moved further....
but now i face new problem...i think becoz i use codebehind for LoginControl .... its dont authenticate in proper way...
pls tell me the way


Rishi
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WebPart \ Default display problem rparchment BOOK: ASP.NET 2.0 Website Programming Problem Design Solution ISBN: 978-0-7645-8464-0 10 February 7th, 2007 12:47 AM
WebPart rrsparihar ASP.NET 2.0 Professional 0 October 4th, 2006 12:20 AM
Problem with WebPart rrsparihar Visual Studio 2005 0 October 3rd, 2006 09:41 AM
webpart sawjansee BOOK: Professional Web Parts and Custom Controls ASP.NET ISBN: 0-7645-7860-X 0 June 18th, 2006 12:12 AM
WebPart Permission Problem Basti BOOK: Professional C#, 2nd and 3rd Editions 0 November 25th, 2005 10:53 AM



All times are GMT -4. The time now is 05:17 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.