Wrox Programmer Forums
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
ASP.NET 2.0 Professional If you are an experienced ASP.NET programmer, this is the forum for your 2.0 questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old May 2nd, 2006, 10:47 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Location: , , .
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Configuration error

I am getting the following error.I want to know reason and solution to it.
Server Error in '/project1' Application.
----------------------------------------------------------------------
Configuration Error

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: An error occurred loading a configuration file: Access to the path 'C:\Inetpub\wwwroot\project1\web.config' is denied.

Source Error:


[No relevant source lines]


Source File: C:\Inetpub\wwwroot\project1\web.config Line: 0


----------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

 
Old June 28th, 2006, 02:42 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Location: , , .
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

exstream,
i am facing the same problem as above.
have you found the error????



 
Old July 2nd, 2006, 02:52 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: May 2005
Location: tehran, tehran, Iran.
Posts: 201
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to hastikeyvan
Default

Mabye you didn't add .net user.check prpoerties of web.config an see if you have .net uset added





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PHP Configuration Error? jimmyliew PHP How-To 4 December 16th, 2006 06:32 AM
Configuration error exstream ASP.NET 2.0 Basics 1 May 6th, 2006 12:39 PM
Configuration Error johno BOOK: ASP.NET Website Programming Problem-Design-Solution 6 July 22nd, 2005 10:07 PM
Biztalk configuration Error pvasudevan Biztalk 0 May 4th, 2005 04:55 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.